Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σκάει «βόμβα» μεγατόνων στις αυτοδιοικητικές εκλογές;

Πολύ έντονη είναι η φημολογία που κυκλοφορεί στην πιάτσα, ότι τις επόμενες μέρες θα σκάσει πραγματική «βόμβα» μεγατόνων στο τοπικό πολιτικό σκηνικό. Μια απρόσμενη εξέλιξη που θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις, αλλάζοντας τα δεδομένα στις υποψηφιότητες της κεντροδεξιάς. Αν τα
σενάρια επιβεβαιωθούν, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου έρχονται εκπλήξεις και ανατροπές που σήμερα κανείς δεν μπορεί ούτε να τις διανοηθεί. Ήδη οι διεργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη, οι συσκέψεις δίνουν και παίρνουν και οι αποφάσεις φέρονται ως ειλημμένες.
Πηγή του veriotis.gr που γνωρίζει καλά το παρασκήνιο, μας ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ο προεκλογικός αγώνας θα συνεχιστεί με νέα δεδομένα και η τράπουλα θα ξαναμοιραστεί. Έρχονται αποκαλυπτικές ειδήσεις σχόλια, αναλύσεις και κυρίως ονόματα που θα προκαλέσουν «σεισμό» στο πολιτικό σκηνικό!

1 σχόλιο:

  1. Ο σεισμός σε όλες τις εκλογές θα έχει να κάνει με το σκοπιανό και θα το δούνε πολύ σύντομα. Στα οικονομικά, στα δημοτικά, στα κοινωνικά και γενικά σε όλα η χώρα κινείται στο πλαίσιο της χρεοκοπίας. Ελάχιστα αλλάζουν. Στο όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ που χαρίστηκε θα γίνει το ΜΠΑΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ