Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Πετούσε» στην βροχή η Βέροια 3-0 τον Αγροτικό Αστέρα

Τρένο πάει η «Βασίλισσα»
Σ' ένα παιχνίδι, που στο μεγαλύτερό του διάστημα έγινε κάτω από συνεχή βροχόπτωση και σε βαρύ αγωνιστικό χώρο, η Βέροια επικράτησε άνετα με 3-0 του Αγροτικού Αστέρα για την εξ αναβολής 13η αγωνιστική. Οι «κυανέρυθροι» παρουσίασαν στο μεγαλύτερο διάστημα ένα
πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, φτάνοντας σε μια σημαντική νίκη, με την οποία πλησίασαν στους δύο πόντους (έχοντας και ένα ματς λιγότερο) το πρωτοπόρο Παλαιοχώρι που αναδείχθηκε ισόπαλο 0-0 με τον Εδεσσαϊκό.
Η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη, έχοντας στην σύνθεσή της και τον νεοαποκτηθέντα Ταϊρη, μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και είχε τέσσερις πολύ καλές στιγμές, με τον Χαντζάρα στο 2ο και 6ο λεπτό και τον Σκαθαρούδη στο 8ο και 10ο. Τελικά η υπεροχή της «Βασίλισσας» καρποφόρησε στο 25' όταν ο Σκαθαρούδης μπήκε από αριστερά στην περιοχή του Αστέρα και με ψύχραιμο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-0!
Οι Βεροιώτες συνέχισαν να ελέγχουν το ματς και είχαν δύο ακόμη καλές στιγμές στο πρώτο μέρος, με τον Μεληκιώτη στο 30' και τον Χαντζάρα στο 35', ενώ από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απειλήσουν στο 40' με τον Βουτσιά αλλά δεν τα κατάφεραν.
Στην επανάληψη συνεχίστηκε ο ίδιος ρυθμός, με τη Βέροια να είναι ανώτερη, να παίζει όμορφο ποδόσφαιρο παρά το βαρύ τερέν και να πετυχαίνει δύο ακόμη τέρματα.

Στο 55' ο Σκαθαρούδης έπιασε το σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα βρήκε στο πόδι του Καραμανλή, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Αστέρα για το 2-0! Στο 81' ο αρχηγός Αλέξανδρος Βεργώνης με κεφαλιά από την "καρδιά" της αντίπαλης περιοχής έστειλε τη μπάλα πρώτα στο δοκάρι, μετά στην πλάτη του γκολκίπερ Παναγόπουλου και στη συνέχεια στα δίχτυα για το τελικό 3-0!



Μια νίκη που χειροκροτήθηκε στο τέλος από τους 400 περίπου φιλάθλους που αψήφησαν τις άσχημες καιρικές συνθήκες και βρέθηκαν στις κερκίδες του σταδίου της Βέροιας. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σιδηρόπουλος του συνδέσμου Πέλλας, με βοηθούς τους συντοπίτες του Ταγκαλίδη και Αρέστη. 

ΒΕΡΟΙΑ (Θεοδοσιάδης):
Κοντογουλίδης, Μουχάλης, Κυριακίδης, Μπακάλης, Μαραγκός, Μεληκιώτης, (58' Μυλωνάς) Βεργώνης, Μπλέτσας, Ταϊρης, (84' Ιωάννου) Σκαθαρούδης, (73' Τσικόπουλος) Χαντζάρας (64' Παπουτζίδης).

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤ. (Τσινεσίδης): Παναγόπουλος, Βουτσιάς, Μπάρμπας, Κυριαλανης, (46' Ηλιάδης) Καραμανλής, Ιβανίδης, Σουλίδης, Κουκουλέκης, (73' Μουδιος) Στεφανίδης, Αμαραντίδης, (46' Μήτογλου) Χειριτράντας (78' Αθανασιάδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ