Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κόντρα της οργανωτικής επιτροπής του συλλαλητηρίου και του ΣΥΡΙΖΑ

Έντονη πολιτική αντιπαράθεση έχει ξεσπάσει μεταξύ της οργανωτικής επιτροπής του συλλαλητηρίου και του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας. Ο λόγος είναι η διαμαρτυρία που στήθηκε από μια ομάδα νεαρών κυρίως ατόμων (δείτε το σχετικό ρεπορτάζ με κλικ εδώ), έξω από τα γραφεία του κόμματος στην Πλατεία Αγίου
Αντωνίου. Να υπενθυμίσουμε πως οι επιτελείς του ΣΥΡΙΖΑ είχαν βγάλει μια σκληρή ανακοίνωση απέναντι σ' αυτούς που προσπάθησαν να εκφοβίσουν με την επιθετική συμπεριφορά τους (δείτε εδώ). Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της επιτροπής του συλλαλητηρίου που υπογράφει ο Αντώνης Καγκελίδης:
«Στην προδήλως προκλητική, εν πλήρη πλάνη και υποκρισία χθεσινή ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΝΕ Σύριζα Ημαθίας, με αφορμή επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα κάτωθι:

1) Όσον αφορά στην επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, καθιστούμε σαφές σε χίλιους τόνους, ότι αυτή δεν συνδέεται με οποιοδήποτε τρόπο με το ειρηνικό και δημοκρατικό συλλαλητήριο της 22-1-2019, στο οποίο δεν υπήρξαν ούτε έκτροπα, ούτε επεισόδια, ούτε η Αστυνομία χρειάστηκε να παρέμβει με οποιοδήποτε τρόπο για την τήρηση της τάξης.

2) Το ειρηνικό, παλλαϊκό και δημοκρατικό συλλαλητήριο της 22-1-2019, καθώς και όσοι συμμετείχαμε σε αυτό, δεν είχαμε καμία διάθεση να προκαλέσουμε επεισόδια, δεν εμφορούμαστε από φασιστική νοοτροπία και φασιστικές πρακτικές, όπως άστοχα και συκοφαντικά ισχυρίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ, για τους δικούς του μικροπολιτικούς λόγους.

3) Το ειρηνικό, παλλαϊκό, δημοκρατικό, ορμητικό και γεμάτο παλμό συλλαλητήριο και όσοι συμμετείχαμε σε αυτό, διαδηλώσαμε, κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, για τη Μακεδονία μας, για την Ελλάδα μας, για την ιστορία μας, για τη γλώσσα μας, για τον πολιτισμό μας, για την ταυτότητά μας, έννοιες προφανώς ξένες σε εσάς.

4) Και, επειδή, όλοι γνωριζόμαστε σ’ αυτόν τον τόπο, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι φασίστας δεν είναι αυτός που διαδηλώνει ειρηνικά και δημοκρατικά για τα πιστεύω του, αλλά αυτός που δεν αναγνωρίζει το συγκεκριμένο δικαίωμα σε αυτόν με τον οποίο διαφωνεί.

5) Τέλος, κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, καταλάβετε μια για πάντα ότι, αφενός δεν βρίσκεστε στη σωστή πλευρά της ιστορίας, αφετέρου ότι εμείς που διαδηλώνουμε σε βάρος της κατάπτυστης συμφωνίας των Πρεσπών δεν είμαστε φασίστες, αλλά πολίτες με αξίες, ιδανικά, και ισχυρό δημοκρατικό φρόνημα. Μη βλέπετε, λοιπόν, φασιστικά φαντάσματα στο συλλαλητήριο της 22-1-2019, γιατί απλά δεν υπάρχουν. Αυτό που υπάρχει είναι μια φασίζουσα δική σας αντίληψη σε ό,τι είναι αντίθετο με τα δικά σας πιστεύω».

10 σχόλια:

  1. Η συντριπτική πλειοψηφία του απλού λαού,του μαθητη,του φοιτητή,του εργάτη του αγρότη του εργαζόμενου και συνταξιούχου είναι αδιαμφισβήτητα σε κοινή πλεύση με τις θέσεις και απόψεις της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας. Ευτυχώς το έχουν καταλάβει οι τελευταίοι(κυριολεκτικα) και δεν καμπτοντε απο ακραιες εθνικιστικές φασιστικές και ακρο δεξιές εκφάνσεις ενος αγράμματου πόπολου πρόσκαιρα πλανεμένου υπο της κακομοιριάς που το έφεραν οι φιλελεύθερες δεξιές πολιτικές της γερμανοκρατουμενης ευρωπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΏΣΑΜΕ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ,ΟΠΟΥ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ.ΑΛΛΑΞΕ ΠΛΕΥΡΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΗ ΧΑΛΑΣ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΠΑΤΗΛΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ

      Διαγραφή
    2. Άρα να περιμένουμε στη Βέροια ένα, αντιστοίχου μεγέθους, συλλαλητήριο υπέρ του Συμφώνου Κοτζιά - Ντιμιτρώφ. Και ''κάμπτοντε'', με αι και όχι με ε. Πίσω στο Δημοτικό, γρήγορα...

      Διαγραφή
    3. Παιδακια για μεροκαματο στο μιχανολιακου. Ειστε ο σκοταδισμος αυτης της χωρας. Δ σας ενδιαφερει καμια Μακεδονία το πολιτευμα σας ςνδιαφερει. Αιντε απο εδώ βρομοσκυλα το πηφαδι θα ειναι παλι βαθυ. Μπραβο σημερα σε Δενδια Κοντονη Παφιλη σας γλεντησαν παλι

      Διαγραφή
  2. Ρούφα ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΟΥ !!!!.... "κάμπτοντε" με ΑΛΦΑ ΓΙΩΤΑ....έγινες και πλειοψηφία τρομάρα σου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συριζοπαλίκαρα, ως ένδειξη ελάχιστης δημοκρατίας πες στα αφεντικά σου να κάνουν δημοψήφισμα για να τελειώνουμε με σας και νά κλείσει η κακιά παρένθεση στην ιστορία της Ελλάδας με τους γερμανοσυριζοτσολιάδες.

      Διαγραφή
  3. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΑΘΟΣ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΏΣ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΑΠΛΩΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ.
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΩΣΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΠΡΟΥΓΟΥΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΟΚ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ.
    ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ( ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΒΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ. ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕΤΡΑ ΗΤΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΟΜΩΣ). ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΣ.
    ΑΛΕΞΗ, ΟΙ ΄΄ΦΙΛΟΙ΄΄ΜΑΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τελικα ειμαστε λαος των ακρων!! πολυ ευκολα βαζουμε ταμπελες ΄΄ακροδεξιος΄΄ , ΄΄φασιστας΄΄, ΄΄ακροαριστερος΄΄ κτλ. κτλ.
    οταν θελουμε να περασουμε - επιβάλουμε ευκολα την αποψη μας. ή και να παραπλανήσουμε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οἱ μισέλληνες δοσίλογοι τοῦ νατοϊκοῦ ΣΥΡΙΖΑ θέλουν καὶ νὰ προδώσουν τὴν Μακεδονία ὄπως ἅλλοτε οἱ ἰδεολογικοὶ πρόγονοί τους, καὶ νὰ παριστάνουν τοὺς τιμητὲς ἀντὶ ν' ἀπολογοῦνται σὲ Εἰδικὸ Δικαστήριο, ὅπως προβλέπει τὸ Σύνταγμα._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, εσείς διαλύσατε τον μύθο της αριστεράς, εσείς θα κάνετε αυτοδύναμη κυβέρνηση τη Νέα Δημοκρατία, εσείς θα κάνετε όλους τους Έλληνες Χρυσαυγίτες, εσείς θα είστε οι μόνοι υπεύθυνοι για όλα όσα δυσάρεστα θα συμβούν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ