Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Την Βασιλόπιτά του έκοψε το ΚΕΜΑΕΔ

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το πρωί της Δευτέρας 14/1 ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Φίλων Κέντρου Μέριμνας για Άτομα με Ειδικές Δεξιότητες του Δήμου Βέροιας (ΚΕΜΑΕΔ). Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων, ο οποίος όπως
κάθε χρόνο, πρόσφερε στην στη διευθύντρια Μελίνα Δαμιανίδου, οικονομική βοήθεια για το έργο του Κέντρου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, οι αντιδήμαρχοι Θεόφιλος Κορωνάς και Βασίλης Λυκοστράτης, η περιφερειακή σύμβουλος Νίκη Καρατζιούλα, ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ Στέργιος Διαμάντης, ο Προϊστάμενος της Α/θμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Διονύσης Διαμαντόπουλος, οι εθελόντριες και οι εθελοντές του ΚΕΜΑΕΔ αλλά και πολλοί φίλοι του Κέντρου. Το φλουρί στην κεντρική Βασιλόπιτα έτυχε η κ. Κατερίνα Καραμελίδου, εθελόντρια φυσικοθεραπεύτρια του Κέντρου Μέριμνας, ενώ στα πιτάκια των παιδιών, τυχερός ήταν ο Χρήστος Θεοδωρίδης. Δείτε φωτογραφίες:

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ