Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η νέα χρονιά στο «Time4Gym» μπήκε με... 85€!

6 μήνες με 85€ - Με όλες τις παροχές!
Νέα χρονιά, νέο ξεκίνημα με νέους στόχους για όλους μας και στο «Time4Gym» το 2019 μπήκε με μια ακόμα super προσφορά, με στόχο να μας γυμνάσει όλους! Με 85€ απολαμβάνουμε για 6 ολόκληρους μήνες, γυμναστική στο πιο σύγχρονο και εξοπλισμένο γυμναστήριο της Βέροιας και φυσικά με όλες τις παροχές! Κάντε το καλύτερο δώρο στον εαυτό σας και βάλτε τη γυμναστική στη ζωή σας, για μια νέα χρονιά με υγεία και ευεξία. Δίπλα σας θα είναι οι εξειδικευμένοι γυμναστές του «Time4Gym» για να σας καθοδηγήσουν και να σας προτείνουν το πρόγραμμα εκγύμνασης που σας ταιριάζει.

Τι σημαίνει με όλες τις παροχές;
- Προγράμματα στην αίθουσα:
Zumba, Power Yoga, Tae - Bo, Abs&Hips, Dance Aerobic, Pilates, Stay Fit, Cirquit Strenght, Time4your body, Mix Fitness, Body Pump, Body Sculpt, Stretching
- Πρόγραμμα στα βάρη από εξειδικευμένους γυμναστές απόφοιτους ΤΕΦΑΑ, με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο.
- Λιπομέτρηση μια φορά το μήνα
- Personal Training
- 15 ώρες λειτουργίας ημερησίως, καθώς το «Time4Gym» ξεκινάει κάθε πρωί στις 8:00 και μέχρι τις 23:00 το βράδυ (Σάββατο 08:30-17:30) είναι εκεί για να σας εξυπηρετήσει!

Πλατεία Αγίου Αντωνίου, Βέροια
τηλ. 2331022257
Βρείτε μας στο facebook ΕΔΩ









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ