Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μαιευτήρας - Γυναικολόγος στο πρόγραμμα ολοήμερης λειτουργίας του Νοσοκομείου Βέροιας

Από τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας Δημήτρη Μαυρογιώργο, ανακοινώθηκε πως από τις 29 Ιανουαρίου θα συμμετέχει στο ολοήμερο πρόγραμμα λειτουργίας του Νοσοκομείου Βέροιας, ο Μαιευτήρας - Γυναικολόγος Χαράλαμπος Κόλβατζης. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Στα πλαίσια της λειτουργίας του Γενικού Νοσοκομείο Ημαθίας, ανακοινώνεται ότι, από 29-01-2019 ημέρα Τρίτη, θα συμμετέχει στο πρόγραμμα ολοήμερης λειτουργίας του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας (Μονάδα Βεροίας) ο Μαιευτήρας - Γυναικολόγος Χαράλαμπος Κόλβατζης, επικουρικός ιατρός, Επιμελητής Β' στο Μαιευτικό - Γυναικολογικό Εξωτερικό Ιατρείο του Χειρουργικού Τομέα. 

Το Ιατρείο θα λειτουργεί με ραντεβού κάθε Τρίτη από τις 15:00 - 18:00 μ.μ., κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο τηλ. 23313 51400. Για οποιεσδήποτε πληροφορίες, καλείτε στο Γραφείο Πληροφοριών του Γενικού, στο τηλέφωνο: 23313 351210».

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ