Quantcast

http://picasion.com/

Το έγκλημα που συγκλόνισε την Ημαθία - «Σκότωσε τη γιαγιά μου γιατί δεν τον ήθελα ερωτικά»

Πατέρας και κόρη μιλάνε on camera για τις στιγμές «σοκ» που έζησαν
Σοκαρισμένη από την δολοφονική επίθεση που δέχθηκε η ίδια αλλά και η οικογένειά της περιέγραψε η 21χρονη, όταν ο 38χρονος από το Αγγελοχώρι της Ημαθίας σε κατάσταση αμόκ προσπάθησε να την σκοτώσει και τελικά
δολοφόνησε την γιαγιά της. Μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή «Μαζί σου», η Κική ανέφερε ότι αρχικά ο 38χρονος κρατούσε μαχαίρι και φώναζε το όνομά της. Στη συνέχεια, αφού διαπληκτίστηκε έντονα με τον πατέρα της, έφυγε, για να επιστρέψει λίγο αργότερα, με κυνηγετική καραμπίνα, με αποτέλεσμα να γίνει το μακελειό. Η γιαγιά της έπεσε νεκρή και ο μοναδικός λόγος ήταν η άρνησή της να ενδώσει ερωτικά στον ψυχοπαθή δολοφόνο. Τόσο η κοπέλα, όσο και ο πατέρας της, μετά από 5 μήνες, αποφάσισαν να σπάσουν την σιωπή τους και αναφέρθηκαν με λεπτομέρειες στο συγκεκριμένο περιστατικό. Δείτε τι είπαν στο παρακάτω video:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ