Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σοκαριστικό τροχαίο στη Βενιζέλου: Σφοδρή σύγκρουση ταξί με ΙΧ

Εικόνες που κόβουν την ανάσα - Τρεις άνθρωποι στο Νοσοκομείο
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγο στο κέντρο της Βέροιας, στην οδό Βενιζέλου. Συγκεκριμένα, ήταν λίγο πριν τις 12:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης 3 Ιανουαρίου, όταν ΙΧ και ταξί συγκρούστηκαν σχεδόν μετωπικά στο ύψος της
Πλατείας Κόρακα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του veriotis.gr, το ΙΧ που κινούνταν στο ρεύμα προς γήπεδο και στο οποίο επέβαιναν ένας άντρας και μια γυναίκα, επιχειρώντας να στρίψει προς την οδό Κεντρικής, συγκρούστηκε, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, με το ταξί που κινούνταν στο ρεύμα προς το κέντρο της Βέροιας. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που και τα δυο οχήματα εκτοξεύτηκαν προς το πεζοδρόμιο και την πορεία τους σταμάτησαν τα κολονάκια. 
Αμέσως στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Τροχαίας Βέροιας, άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Από τη σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκαν τόσο οι δυο επιβαίνοντες του ΙΧ όσο και ο οδηγός του ταξί, οι οποίοι και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο της Βέροιας, ενώ τα οχήματα υπέστησαν σοβαρές ζημιές. 
Η κυκλοφορία στο σημείο διακόπηκε, προκειμένου η Τροχαία να ερευνήσει τα αίτια του ατυχήματος και να καθαρίσει το οδόστρωμα από τα συντρίμμια. Δείτε φωτογραφίες:














1 σχόλιο:

  1. απο το πολυ ποτο...δε φαινοταν το ταξι;;;;;
    μακαρι να ειναι καλα ολοι τους. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ