Quantcast

http://picasion.com/

Στην ώρα της έφτασε και στη Βέροια η «Σοφία»

Έντονη χιονόπτωση και στο κέντρο της πόλης - Στα λευκά τα ορεινά
Πλήρως επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας που ήθελαν την επέλαση του χιονιά «Σοφία» να πλήττει με δριμύ ψύχος και χιονοπτώσεις, αρχικά, από το βράδυ της Τετάρτης, τα ορεινά -
ημιορεινά της Μακεδονίας, με το φαινόμενο να εντείνεται κατά τη διάρκεια της νύχτας και στα πεδινά. Ήδη τα ορεινά της Βέροιας έχουν καλυφθεί από ένα πυκνό στρώμα χιονιού, ενώ από τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης 3 Ιανουαρίου, η χιονόπτωση ξεκίνησε και στη Βέροια, με τους κατοίκους των περιοχών περιμετρικά της πόλης να ξυπνούν σε ένα λευκό τοπίο. Από νωρίς το πρωί άρχισε να το στρώνει σιγά και στο κέντρο της πόλης.
Επί ποδός βρίσκονται οι υπηρεσίες της πολιτικής προστασίας του νομού, προκειμένου να αντιμετωπίσουν το κύμα κακοκαιρίας, ενώ περιπολικά της Αστυνομίας περιπολούν στο οδικό δίκτυο προκειμένου να εντοπίσουν τα σημεία στα οποία η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων είναι απαραίτητη. Δείτε βίντεο με την πυκνή χιονόπτωση αυτή τη στιγμή στη Βέροια:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ