Quantcast

http://picasion.com/

Στο Total Football o Καφές

Στο τηλεοπτικό κανάλι του OPEN Beyond εμφανίστηκε το βράδυ της Τετάρτης 30 Ιανουαρίου ο Παντελής Καφές. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ και της Βέροιας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Total Football» με παρουσιαστές τον Ντέμη Νικολαΐδη και τον
Αλέξη Σπυρόπουλο. Στο πάνελ ήταν επίσης ο προπονητής Γιάννης Αναστασίου, ο πρώην ποδοσφαιριστής Κώστας Κατσουράνης και ο πρώην διαιτητής Τάσος Κάκος. Το βασικό θέμα συζήτησης ήταν το Ελληνικό ποδόσφαιρο και οι πορείες των ομάδων στο πρωτάθλημα της Super League. Ο Παντελής Καφές εξέφρασε την άποψη ότι η καλύτερη ομάδα του φετινού πρωταθλήματος είναι ο ΠΑΟΚ και τον χαρακτήρισε ως φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.
Τόνισε πως τα επόμενα δύο ματς του Δικεφάλου, κόντρα στην ΑΕΚ και στον Ολυμπιακό, θα είναι τα ματς της σεζόν, καθώς αν η ομάδα της Θεσσαλονίκης καταφέρει να πετύχει ισάριθμες νίκες, τότε θα είναι αγκαλιά με το πρωτάθλημα. Στην εκπομπή ιδιαίτερη μνεία έγινε και για τον Βεροιώτη ποδοσφαιριστή Δημήτρη Μάνο, που αγωνίζεται στον ΠΑΣ Γιάννενα και χθες πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ μέσα στην Τούμπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ