Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συνάντηση Αγροτικού Συλλόγου Ημαθίας - ΕΚΕ για το συμπύρηνο

Συνάντηση με τον Πρόεδρο Κονσερβοποιών Ελλάδος (ΕΚΕ) κ. Κώστα Αποστόλου πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη 30/1 ο Αγροτικός Σύλλογος Ημαθίας, στο γραφείο του στη Νάουσα. Οι εκπρόσωποι του Αγροτικού Συλλόγου Ημαθίας έθεσαν μια σειρά ζητημάτων που τους απασχολούν, όπως το θέμα της τιμής του συμπύρηνου που, σε συνδυασμό με το υψηλό κόστος παραγωγής, έχει καταστήσει την καλλιέργεια μη βιώσιμη, καθώς και τις ανοιχτές τιμές πώλησης, θέτοντας θέμα αναγραφής της τιμής στις συμβάσεις. Επίσης συζητήθηκε το θέμα των ανεξέλεγκτων φυτεύσεων συμπύρηνων ροδάκινων καθώς και η προοπτική και το μέλλον της καλλιέργειας.

1 σχόλιο:

  1. ΑΦΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΩΘΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.
    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;;; ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ. ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΣΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ. ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΥΛΗΣ.
    ΑΡΑ... ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ( ΜΗΔΕΝ ΜΕΡΟΚΑΜΜΑΤΑ). ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΕΞΟΔΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΙΕΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ ( ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ) ΚΑΙ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΕΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΟΥΝ Ή ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΦΥΤΕΥΣΕΙΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ;; ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΖΑΠΑ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΑ!!!
    ΧΑΖΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ( ΜΑΣ) ΠΕΙ ΜΗ ΒΑΖΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ!!!

    Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ