Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΔΩΡΕΑΝ 2ωρα μαθήματα Ρομποτικής στην Βέροια από την Ακαδημία Ρομποτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας!

Δηλώσεις συμμετοχής έως την Παρασκευή 8/2, στην Πιερίων 67 ή στο τηλ. 6970036427
Η Ακαδημία Ρομποτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στη Βέροια, εν’ όψη της δημιουργίας των νέων της τμημάτων τον Φεβρουάριο, ανακοινώνει πως προσφέρει σε όλους τους μαθητές της πόλης, ηλικίας 6 έως 16 ετών, ένα ΔΩΡΕΑΝ 2ωρο μάθημα Ρομποτικής.

Στόχος αυτής της δράσης από την Ακαδημία είναι η γνωριμία όλων των νέων της πόλης με την Εκπαιδευτική Ρομποτική, αλλά και η εμπειρία του μαθήματος Ρομποτικής από το πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής στην Ελλάδα, αυτό του Πανεπιστημίου Μακεδονίας!

Τα ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα θα υλοποιούνται από την Δευτέρα, 11/2 έως και το Σάββατο 16/2, σε ωράριο που θα καθοριστεί σε συνεννόηση με μαθητές και γονείς.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους έως και την Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου στα εργαστήρια της Ακαδημίας, Πιερίων 67, Βέροια, καθημερινά 17.00-19.00 ή και τηλεφωνικά στο 697 003 6427.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Ακαδημίας Ρομποτικής ΠΑ.ΜΑΚ. Βέροιας εδώ: https://www.robotikiakadimia.gr/beroia/ ή ακολουθήστε την επίσημη σελίδα στο Facebook: Ακαδημία Ρομποτικής ΠΑ.ΜΑΚ. Βέροιας.

Δείτε τους χώρους της Ακαδημίας Ρομποτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στη Βέροια:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ