Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τις επίμαχες αφίσες εναντίον των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ σε Βέροια και Νάουσα

Στα social media αναρτήθηκαν φωτογραφίες από τις αφίσες που στοχοποιούν τους βουλευτές Ημαθίας Φρόσω Καρασαρλίδου, Γιώργο Ουρσουζίδη και Χρήστο Αντωνίου για το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών. Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες τραβήχτηκαν σε κεντρικούς δρόμους της Βέροιας και της
Νάουσας και έρχονται στη δημοσιότητα μετά και τις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας και το ρεπορτάζ από τις αστυνομικές αρχές (δείτε εδώ).



































Δημαρχείο Βέροιας, Πλατεία Αγίου Αντωνίου, Πάρκο Νάουσας και Πλατεία Καρατάσου διακρίνονται πίσω από τις αφίσες των βουλευτών, αφού η παράνομη αφισοκόλληση έγινε μέρα και σε χαρακτηριστικά σημεία των δύο πόλεων.







3 σχόλια:

  1. Να έβαζαν καλύτερα καθρέφτες για να βλέπουν τη φάτσα τους αυτοί που τους ψήφισαν ως αυτοί που πουλάνε τη Μακεδονία. Δεν ξέραν τι πρέσβευαν αυτά τα ιδεοληπτικά καθήκια που ψήφισαν; Μέσα σε αυτό το σύγχρονο μεσαίωνα πιάσαμε πια πάτο και είναι πλεον καιρός να ξυπνήσουμε κι όχι να υποκύπτουμε στον άκρατο λαϊκισμό τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. επικαλούνται τη συνείδηση τους. η συνείδηση τους δεν ακούει την οργή του λαού;;; οργή προς όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ