Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αφίσες κατά βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ σε Βέροια και Νάουσα - Άγνωστο ποιος τις απομάκρυνε

Συνεχίζουν και επεκτείνουν τη δράση τους οι αφισοκολλητές, αφού σύμφωνα με την αστυνομία, έβαλαν χθες στο στόχαστρο και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας. Συνολικά 9 αφίσες αναρτήθηκαν στην Πλατεία Αγίου Αντωνίου στη Βέροια και στην Πλατεία Καρατάσου και στη Λέσχη Αξιωματικών
στη Νάουσα. Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, η αστυνομία προχώρησε σε απομάκρυνση αυτών, ύστερα και από το σάλο που έχει δημιουργηθεί με αφορμή τις παράνομες αφισοκολλήσεις με πρωταγωνιστές βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ στη Βόρεια Ελλάδα και αιχμή τη «Συμφωνία των Πρεσπών». Όπως επιβεβαιώνεται από το ρεπορτάζ, οι αρχές ειδοποίησαν χθες τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας ότι σε σημεία της Βέροιας και της Νάουσας έχουν κολληθεί παράνομα αφίσες με τα πρόσωπα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και με τη φράση «Εσύ θα προδώσεις τη Μακεδονία μας;».

Κανείς δεν είδε τις αφίσες - Άγνοια δηλώνει ο Δήμος 

Πάντως, μέχρι στιγμης φαίνεται ότι τις εν λόγω αφίσες, ουδείς τις έχει δει, ούτε υπάρχει κάποιο φωτογραφικο ντοκουμέντο. Μάλιστα, σε επικοινωνία του veriotis.gr με τον αντιδήμαρχο καθαριότητας του Δήμου Βέροιας, που είναι αρμόδιος για την απομάκρυνση παράνομων αφισών, ο κ. Παπαδόπουλος μας ενημέρωσε ότι κανένα συνεργείο του Δήμου δεν κλήθηκε να "κατεβάσει" τέτοιες αφίσες, ούτε υπέπεσε το γεγονός στην αντίληψη της υπηρεσίας. 

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας

Για το θέμα εξέδωσε ανακοίνωση η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας: 

«Τραμπούκοι της ακροδεξιάς σε όποιον πολιτικό χώρο και αν βρίσκονται ενταγμένα, χθες το βράδυ, ανώνυμα ανάρτησαν αφίσες με τις φωτογραφίες των βουλευτών στην Ημαθία, Πιερία, Πέλλα και Χαλκιδική με προφανή λόγο να τρομοκρατήσουν τους βουλευτές ώστε να μην ψηφίσουν την συμφωνία των Πρεσπών.

Πάντα αυτοί οι "τύποι" δρούσαν στο σκοτάδι, πάντα με την κουκούλα, πάντα καλυμμένοι πίσω από τον όχλο, γιατί φοβούνται το φως, τον διάλογο και την δημοκρατία, προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν πολιτικά κέρδη, με κύριο σκοπό την ανατροπή της εκλεγμένης κυβέρνησης.

Τους ενημερώνουμε ότι όχι μόνο δεν τρομοκρατούν , όχι μόνο δεν πείθουν, αλλά φέρνουν τα αντίθετα αποτελέσματα, γιατί η Ελλάδα του 2019 δεν είναι η Ελλάδα της δεκαετίας του ΄60.

Μεγάλη ευθύνη γι΄αυτήν την κατρακύλα και την προσπάθεια εκτροπής. φέρει η ΝΔ με την στάση να καλύπτει πολιτικά της στελέχη που στέλνουν απειλητικά μηνύματα. μέσω του αναπληρωτή εκπροσώπου τύπου της Κ. Κυρανάκη , οποίος σχολιάζοντας αυτή την μεθοδολογία τρομοκράτησης στελεχών της κυβέρνησης, δεν την αποδοκιμάζει αλλά την δικαιολογεί , θεωρώντας την ως ``δικαίωμα και υποχρέωσή τους΄΄.

Σ΄αυτή την κοινωνία θέλει η ΝΔ να μας οδηγήσει. Σε μία κοινωνία εκφοβισμού, φασισμού , ξενοφοβίας και ρατσισμού. Όμως δικαίωμα και υποχρέωση μας, είναι να στηθούμε απέναντι σ΄αυτή τη λογική, στην οποία θέλουν να οδηγήσουν την χώρα.

Θεωρούμε υποκινητές και ηθικούς αυτουργούς επίσης εκείνους τους κύκλους που σε συναντήσεις τους, παρακινούν συλλόγους να συμμετέχουν στην αντιδημοκρατική εκτροπή της χώρας, και χρησιμοποιώντας το χαρτί του υπερπατριωτισμού, σχεδιάζουν συλλαλητήρια στη Βέροια και ``θερμά επεισόδια΄΄.

Καλούμε όλο το δημοκρατικό κόσμο, σε όποιο πολιτικό χώρο και αν βρίσκεται, τα πολιτικά κόμματα , την Τ.Α., τους μαζικούς φορείς να καταδικάσουν αυτή την συμπεριφορά και να αντιταχθούν σ΄ αυτές τις λογικές όχι μόνο φραστικά, αλλά δημιουργώντας ένα αντιρατσιστικό, αντιφασιστικό μέτωπο.

Ξεκαθαρίσουμε σ΄όλους ότι, ο ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει την μάχη με όλες του τις δυνάμεις στην κοινωνία, αποφασιστικά, μαζικά και δυνατά. Ταυτόχρονα θα αξιοποιήσει όλες τις δυνατότητες που του δίνουν οι νόμοι και το σύνταγμα της χώρας , για να στραφεί κατά παντός υπευθύνου. Στηρίζουμε τους βουλευτές μας στον ιστορικό τους ρόλο να ψηφίσουν την Συμφωνία των Πρεσπών.

Τέλος καλούμε τις εισαγγελικές και αστυνομικές αρχές να παρέμβουν, ώστε να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι τόσο των αφισοκολλήσεων, του τυπογραφείου που εκτύπωσε τις αφίσες αλλά και εκείνων που παρακινούν τον κόσμο σ΄αυτές τις άθλιες , αντιδημοκρατικές, "θερμές" και βίαιες πράξεις.  Η σιωπή είναι συνενοχή και συμμετοχή Καμία ανοχή στον φασισμό».

Γραφείο τύπου 
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΗΜΑΘΙΑΣ


Έξι συλλήψεις για τις απειλητικές αφίσες κατά βουλευτών

Σε έξι συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία για τις απειλητικές αφίσες με τα πρόσωπα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ και του Ποταμιού που αναρτήθηκαν σε κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης, στη διάρκεια της νύχτας.

Οι αρχές συνέλλαβαν δύο Έλληνες 41 ετών στην Κοζάνη, δύο άντρες, ηλικίας ηλικίας 55 και 45 ετών, στα Γρεβενά και δύο ακόμα, ηλικίας 20 και 21 ετών στην Θεσσαλονίκη. Όλοι κατηγορούνται για παράνομη αφισοκόλληση.

Οι δύο συλληφθέντες στα Γρεβενά αφέθηκαν ελεύθεροι κατόπιν προφορικής εντολής του εισαγγελέα ενώ οι συλληφθέντες της Κοζάνης αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Τα άτομα που συμμετείχαν στη δράση κατάφεραν να τοποθετήσουν αφίσες ακόμη και στις εισόδους των πολιτικών γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, στις οδούς Εγνατία και Αριστοτέλους.

Στις αφίσες φαίνεται το πρόσωπο ενός (κάθε φορά) βουλευτή από εκείνους που προτίθενται να υπερψηφίσουν την Συμφωνία των Πρεσπών, με το ερώτημα «Εσύ θα προδώσεις τη Μακεδονία μας;» και κανένα άλλο σχόλιο.






9 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΛΑΝΕ. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
    ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΦΙΣΟΚΟΛΗΣΗ?
    ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ.
    ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ.
    ΠΙΟ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 3% ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.
    ΦΟΒΑΣΤΕ? ΓΙΑΤΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δὲν μᾶς τρομοκρατοῦν οἱ σταλινικοῦ τύπου ἐκφοβιβιστικὲς ἀνακοινώσεις τοῦ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.. Ὅποιος δέχεται τὰ βουλγαρο-γυφτο-Σκόπια ὡς «Βόρειο Μακεδονία» εἶναι π ρ ο δ ό τ η ς - καὶ τὸ ξέρει καὶ ὁ ἴδιος. Οἱ θιασῶται τῆς προδοσίας τῶν Πρεσπῶν κατατάσσουν ἑαυτοὺς μετὰ τοῦ Ἐφιάλτου.

    Ὅσο γιὰ τυχὸν ἀντίδρασι τῶν ἀστυνομικῶν καὶ δικαστικῶν ἀρχῶν στὸ ἀθῶο πταῖσμα τῆς παρανόμου ἀφισσοκολλήσεως, ἐλπίζω νὰ σταθοῦν στὸ ὕψος τους καὶ ὄχι νὰ εὑρεθοῦν... ἀκριβὲς στὰ πίτουρα καὶ φτηνὲς στὸ ἀλεύρι. Ἐπὶ δεκαετίες οἱ ἀπάτριδες ἀναρχοάπλυτοι συνοδοιπόροι τοῦ ΣΥΡΙΖΑ ῥυπαίνουν κυριολεκτικῶς καὶ μεταφορικῶς μὲ τὶς γεμᾶτες μῖσος ἀφίσσες τους τὴν πόλι, καὶ οὐδέποτε ἠσκήθη δίωξις. Γιὰ τὴν ἀκρίβεια, δὲν ἔγεινε ποτὲ κἂν ἔρευνα/προανάκρισι γιὰ τοὺς μισέλληνας δράστας._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μακάρι ο θεός να σας δώσει την μοίρα του Τσαουσέσκου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παντως, στη γειτονια μου, εδω και χρονια κολλανε καθε τοσο αφισες ( χωρις εδεια και ειναι λαθος ) για το καθε τι και δεν ειδαμε ουτε ακουσαμε ποτε να να κινουνται διαδικασιες αυτοφορου!!! απο κανεναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα πάρετε στις εκλογές αυτό που σας αξίζει ξεπουλημένοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπορεί και να κάνω λάθος αλλά η αλήθεια είναι ότι η αφίσα δεν παρακινεί. Απλώς θέτει επί τάπητος ένα ερώτημα πρός σκέψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. η νύχτα των εκλογών θα είναι ελεύθερη, κρύα και αχαλίνωτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τις κατεβασαν οι συριζαιοι χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Θεός βλεπει!!!θαρθει και η ωρα σας και τοτε ΑΛΙΜΟΝΟ.Δεν θασας σωσει κανεις τοτε.
    Κανετε τα παντα λάθος κ το εδειξαν τα τοσα χρονια.Μπραβο στους αφισοκολητες που φοραν παντελονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ