Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Παραίτηση υπέβαλλε η Παπακώστα λόγω απειλών - Δεν την δέχθηκε ο Τσίπρας

Tην παραίτηση της στον πρωθυπουργό υπέβαλλε η αναπληρώτρια υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα, λόγω των απειλών που δέχεται για τη ζωή της καθώς και για τις κατηγορίες περί συναλλαγής. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες η βουλευτής και αναπληρώτρια υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα υπέβαλλε την παραίτησή της στον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα τη Δευτέρα ως αντίδραση στα όσα λέγονται εις βάρος της περί ανταλλαγμάτων και συναλλαγής, καθώς επίσης και λόγω των απειλών που δέχεται και των φωτογραφιών που της απέστειλαν με την ίδια άσχημα χτυπημένη στο πρόσωπο με στόχο των εκφοβισμό της. Ωστόσο ο Πρωθυπουργός δεν έκανε δεκτή την παραίτηση της κας Παπακώστα.

6 σχόλια:

  1. Έφυγε ο Καμενος, αν έφευγε και Πακακωστα πόσα να αντέξεις ο άνθρωπος σε μια βδομαδα μαζεμένα. Ευτυχώς σκέφτηκε λογικά ο Αλέξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ε.. ναι, αφου ειναι εντιμη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καί τί φοβήθηκεν ἀπὸ τὰς ὑποτιθεμένας ἀπειλάς; Ἂς ἀκολουθοῦσε τὴν συμβουλὴν τοῦ προκατόχου της Τόσκα καὶ ἂς καμωνόταν πὼς... κοιμᾶται._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Αρκάς έγραψε»Οι παραστάσεις συνεχίζονται»
    Και από κάτω είχε φωτό ενός τσίρκου.
    Προδότες της πατρίδας μας.
    Σε Σκοπιανό Σύνταγμα δώσατε όρκο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όχι ρε Κατερίνα !!! μη μας το κάνεις αυτό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κι όσο θυμόμαστε ότι ωθούσε τον σύζυγο της για υποψήφιο με τη ΝΔ Ημαθίας. Σουρεαλισμός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ