Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το Σάββατο 19/1 η βασιλόπιτα της ΝΟΔΕ Ημαθίας με καλεσμένο τον Κωστή Χατζηδάκη

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της ΝΟΔΕ Ημαθίας , όπως επίσης οι Πρόεδροι και τα μέλη των ΔΗΜΤΟ Βέροιας, Νάουσας και Αλεξάνδρειας διοργανώνουν κοινή εκδήλωση και σας προσκαλούν για την κοπή της πίτας, το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 21:30 στο κτήμα «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» στη Βέροια.
Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Β΄ Αθηνών, κ. Κωστής Χατζηδάκης.

Προσκλήσεις διατίθενται και νωρίτερα από τους προέδρους και τα μέλη, όπως επίσης για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε και στο τηλ. του γραφείου της ΝΟΔΕ Ημαθίας 23310- 28980.

ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΔΕ ΗΜΑΘΙΑΣ 
 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ- ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΛΠΑΝΑΣ

ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜ.ΤΟ ΒΕΡΟΙΑΣ 
 Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ -ΤΖΗΜΑ ΣΥΡΜΟΥΛΑ

ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜ.ΤΟ ΝΑΟΥΣΑΣ 
 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ – ΣΤΑΥΡΟΣ ΖΑΧΟΣ

ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜ.ΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ 
 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ- ΝΙΚΟΣ ΤΑΚΗΣ

3 σχόλια:

  1. κοιταξτε το φλουρι να πεσει στη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ετσι;;;;;
    τα εχετε κανει και εσεις χαλια . ο τσιπρας το αποτελειωνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγνώμη ζητήσατε από τους πολίτες που έχασαν τις δουλειές τους ; τα σπίτια τους ; τις επιχειρήσεις τους ; τα λίγα χρήματά τους ; ορισμένοι τη ζωή τους; άλλοι που έφυγαν στο εξωτερικό ; ή έστειλαν τα παιδιά τους ;
    ΟΧΙ κανείς σας δεν ζήτησε. Αλλά χωρίς ντροπή ετοιμάζεστε για μάσες στο κτήμα Αλέξανδρος. και αν πάρετε την εξουσία τότε, έ ρε μάσες πάλι. ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΑΝ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ;;; ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ;; ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ;;; ΟΛΑ ΚΑΛΑ;;;ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ ΚΤΛ. ΑΛΛΑ ΠΟΥ;;;ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΑ (ΝΟΜΙΖΟΥΝ;;) ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ