Quantcast

http://picasion.com/

Έκοψε την πίτα του ο «Α.Σ. JUDO Ολυμπιακή Ελπίδα Βέροιας» - Ποιοι βραβεύτηκαν (ονόματα)

Την Κυριακή 13 Ιανουαρίου, στην αίθουσα «SALA» του πολυχώρου «Ελιά», πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση - κοπή πίτας του «Α.Σ. JUDO Ολυμπιακή Ελπίδα Βέροιας» για το 2019. Όπως συνηθίζεται, από τους προπονητές της Ομάδας, βραβεύτηκαν ως «Αθλητής της Χρονιάς 2018» ο Αθανάσιος
Σκουφιάς και «Αθλήτρια της Χρονιάς 2018» η Ελένη Ταξίδου, ενώ για την συμμετοχή του σε Διεθνές Τουρνουά JUDO ως μοναδικός αθλητής στην κατηγορία «JUNIOR» με μετάλλιο τιμήθηκε ο μικρός Judoka Γιώργος Κιρχανατζίδης. 
Απονεμήθηκαν επίσης ειδικά μετάλλια στους (5) αθλητές της Ομάδας, Άννα ΜΕΣΚΑ, Αικατερίνη ΓΚΙΛΙΟΠΟΥΛΟΥ, Παναγιώτης ΠΑΣΒΑΝΤΗΣ, Βασίλειος ΣΑΡΑΦΗΣ και Ιωάννης ΚΟΓΚΕΖΟΣ που με τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων & Κορασίδων 2018 κατέλαβαν αντίστοιχες θέσεις στην Ελληνική Εθνική Ομάδα JUDO!


Με ειδικό μετάλλιο αλλά και ιστορικό δώρο-ΕΚΠΛΗΞΗ, σε μια συγκινητική στιγμή της εκδήλωσης, ο (πατέρας) προπονητής της Ομάδας Dima ΣΑΒΒΙΔΗΣ τίμησε το (υιό) βοηθό προπονητή, Γιάννη ΣΑΒΒΙΔΗ, για τις εξαιρετικές αγωνιστικές επιδόσεις του και τη συμβολή του στις επιτυχίες της Ομάδας.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν απονομές «ζωνών» στους αθλητές που επέδειξαν αντίστοιχη πρόοδο, έγινε παρουσίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου και απολογισμός της αγωνιστικής περιόδου 2018 όπου η Ομάδα κατάφερε να αποσπάσει συνολικά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αλλά και σε (8) διεθνή και (7) εθνικά τουρνουά που συμμετείχε, (33) χάλκινα, (27) ασημένια και (48) χρυσά μετάλλια!!!

Αξίζει να σημειωθεί ότι με τις επιδόσεις της, η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΛΠΙΔΑ, κατέλαβε τη 2η θέση πανελληνίως σε συγκεντρωτικό αριθμό διακρίσεων σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Ελληνικής Ομοσπονδίας JUDO για τις κατηγορίες JUNIOR αλλά και Παίδων & Κορασίδων!

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο αντιδήμαρχος κ. Θεόφιλος Κορωνάς, εκπροσωπώντας το Δήμο Βέροιας, ο Πρόεδρος των Αστικών Βέροιας και χορηγός της ομάδας κ. Παύλος Παυλίδης, οι νυν και πρώην Πρόεδροι του «Α.Σ. ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ» κ. Γρηγόρης Γεωργιάδης και κ. Αυταντίλ Ανθιμιάδης, ο πρώην πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας και της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας κ. Αλέξανδρος Τσαχουρίδης.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ, ευχαριστούν όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και ιδιαιτέρως:
-τον πολυχώρο «ΕΛΙΑ» και το προσωπικό του,
-το ζαχαροπλαστείο «SPECIAL» του Δημήτρη ΖΑΓΑΡΗ για την προσφορά της βασιλόπιτας,
-το κατάστημα αθλητικών ειδών «ΣΑΡΑΦΗΣ SPORT DESIGN»
-τα «XTREM STORES»
-τα «OLYMPUS sport»
-τα «ADMIRAL»
-τα εκκλησιαστικά είδη ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Δανιήλ
-το κατάστημα «La Βougatserie»
-το service ηλεκτρονικών υπολογιστών ΠΑΛΑΣΙΔΗΣ Κυριάκος
για τα δώρα της λαχειοφόρου που προσέφεραν.
Καλή Χρονιά!












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ