Quantcast

http://picasion.com/

Η «Espresso» έριξε κόκκινη κάρτα στην Ιωάννα Μπέλλα - Τι συνέβη;

Dislike στην Βεροιώτισσα καλλονή έκανε η «Espresso». Η γνωστή εφημερίδα με αφορμή έναν ισχυρισμό της Ιωάννας Μπέλα ότι αποτελεί πρότυπο για τα νέα κορίτσια, της έριξε κόκκινη κάρτα και έγραψε πολύ υποτιμητικά σχόλια για εκείνη. «Σίγουρα με τη δουλειά μου και με όλο αυτό που κάνω θα ήθελα πάρα πολύ
να είμαι πρότυπο για τα νέα κορίτσια... Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα και θα ήθελα, εννοείται, να είμαι παράδειγμα γι' αυτά» δήλωσε η Σταρ Ελλάς 2018 στο περιοδικό «ΟΚ!», με αποτέλεσμα η «Espresso» να απαντήσει: «Κυρία Μπέλλα, πολύ ωραία όλα αυτά, πολύ ρομαντικά και με όραμα, αλλά διαφωτίστε μας σε κάτι: τι ακριβώς έχετε κάνει το τόσο σπουδαίο, ώστε να λειτουργήσετε ως πρότυπο; Κερδίσατε κάποιον τίτλο στα Μις Υφήλιος, όπου εκπροσωπήσατε την Ελλάδα; Ή μήπως θεωρείστε πρότυπο λάθους πλαστικού χειρουργού στα χείλη;
Τα νέα κορίτσια, κυρία Μπέλλα, δεν έχουν -ή τουλάχιστον δεν θα έπρεπε να έχουν- ανάγκη από πρότυπα και παραδείγματα όπως εσείς. Το ότι είστε όμορφη δεν είναι επίτευγμα ούτε επιτυχία σας. Είναι τυχαίο γεγονός που αφορά το DNA σας. Και ούτε αυτό μπορέσατε να καλλιεργήσετε ούτε την ομορφιά σας βελτιώσατε, όταν προσπαθήσατε. Τουναντίον, παραλίγο να τη χάσετε και να παραμορφωθείτε. Κατά τα άλλα, κυρία Μπέλλα, δεν υπάρχει κάτι στο βιογραφικό σας που να πρέπει να μιμηθεί κάποια άλλη κοπέλα. Παράδειγμα προς αποφυγήν θα έπρεπε να είστε για τα νέα κορίτσια, διότι «ΔΕΝ έχουν φάει όλες χαστούκι από τον σύντροφό τους» και ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να φάνε ποτέ»!

3 σχόλια:

  1. ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ
    ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΛΑΘΟΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ;;; ΑΣΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ. ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ. ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ;;; ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ.

    ΝΑ ΣΕ ΄΄ΚΡΑΖΕΙ ΚΑΙ Η... «Espresso» ;;; ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ!!
    ΕΧΕΙΣ ΄΄ΚΑΕΙ΄΄ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ. ΑΛΛΑΞΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και δεν έχουν όλα τα κορίτσια πλούσιο μπαμπά να τους αγοράζει δημοσιότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νάρκισσος είναι κάποιος που είναι πιο ωραίος από εμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ