Quantcast

http://picasion.com/

Επανέρχεται σε ομαλή λειτουργία η Παθολογική του Νοσοκομείου Νάουσας

Ενισχύεται με Παθολόγους
Ανακοίνωση σχετικά με τη λειτουργία της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου της Νάουσας, εξέδωσε η αναπληρώτρια Διοικήτρια της Μονάδας Νάουσας, Ιωάννα Πέρβου. Έπειτα από τις καταγγελίες της Πανελλήνιας
Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων
(ΠΟΕΔΗΝ) που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, σχετικά με τις ελλείψεις παθολόγων στην Παθολογική κλινική του Νοσοκομείου Νάουσας (δείτε εδώ το σχετικό δημοσίευμα), η κ. Πέρβου ενημερώνει πως από σήμερα η Παθολογική Κλινική επανέρχεται σε ομαλή λειτουργία, καθώς ενισχύεται με Παθολόγους που θα συνδράμουν στην πλήρη μηνιαία εφημέρευση. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Σε ομαλή λειτουργία επανέρχεται από σήμερα η Παθολογική κλινική του Νοσοκομείου Νάουσας. Η κλινική ενισχύεται με την τακτική πλήρωση μιας θέσης Επιμελητή Β’ που είχε προκηρυχθεί ήδη από τον Ιούλιο του 2017, αλλά και με ειδικούς παθολόγους που θα συνδράμουν στην πλήρη μηνιαία εφημέρευση της και στην πρωινή λειτουργία.
Θερμές ευχαριστίες σε όλους τους γιατρούς του νοσοκομείου, ιδίως δε του Παθολογικού τομέα, που κατά το προηγούμενο διάστημα βοήθησαν τα μέγιστα στην εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου, αλλά και στη Διοίκηση της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας για την αμέριστη και άμεση βοήθεια της.
Πλέον η υγειονομική μονάδα είναι πλήρως στελεχωμένη ώστε να ανταπεξέρχεται στις ανάγκες των πολιτών του νομού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ