Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κανονικά η κυκλοφορία φορτηγών στην Εγνατία - Δεν είναι υποχρεωτικές οι αλυσίδες στα Ι.Χ.

Ελεύθερα και τα 2 ρεύματα
Από την Αστυνομική Διεύθυνση ανακοινώθηκε ότι έχει αρθεί η απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών άνω των 3,5 τόνων που είχε επιβληθεί από χθες στην Εγνατία οδό, καθώς και η υποχρεωτική χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων. Συγκεκριμένα η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας αποφάσισε από 08:00΄ ώρα της σήμερον (10-01-2019):

α) Την άρση της απαγόρευση της κυκλοφορίας, παντός είδους φορτηγών οχημάτων άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ, από τον Ανισόπεδο Κόμβο Βέροιας (χ/θ 253,000) έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Πολυμύλου (χ/θ 288,500), τα οποία θα κινούνται κανονικά με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, όταν και όπου αυτό απαιτείται.

β) Την άρση της υποχρεωτικής χρήσης αντιολισθητικών αλυσίδων στα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και στα λοιπά οχήματα, που κινούνται και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ, από τον Ανισόπεδο Κόμβο Βέροιας (χ/θ 253,000) έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Πολυμύλου (χ/θ 288,500), τα οποία θα κινούνται κανονικά με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, όταν και όπου αυτό απαιτείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ