Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Μάνος

Κάτοικος Ιωαννίνων θα είναι πλέον - και μέχρι το τέλος της σεζόν- ο Δημήτρης Μάνος, ο οποίος θα αγωνιστεί με τη φανέλα του ΠΑΣ. Ο 24χρονος επιθετικός από τη Βέροιας δόθηκε στους Ηπειρώτες από τον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού, για να βοηθήσει την προσπάθειά τους για την αποφυγή του υποβιβασμού. Ο
παίκτης αναμένεται στα Ιωάννινα, αύριο Πέμπτη 17 Ιανουαρίου, όπου και θα κάνει την πρώτη του προπόνηση, αλλά φαντάζει δύσκολο να αγωνιστεί στο προσεχές παιχνίδι των «κυανόλευκων», το οποίο θα είναι κόντρα στους «ερυθρόλευκους», το Σάββατο (19/01, 17:15) στην πρωτεύουσα της Ηπείρου. Όσο για το τι σημαίνει αυτό για τον Ολυμπιακό, θα φανεί. 
Πάντως οι περιπτώσεις είναι δύο: Nα μείνει ο Αχμέντ Χασάν στον Πειραιά, ή να αποκτηθεί κι άλλος επιθετικός. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «H Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας, μέσω δανεισμού από τον Ολυμπιακό, με τον επιθετικό Δημήτρη Μάνο. Ο 24-χρονος ποδοσφαιριστής ήταν ο περυσινός πρώτος σκόρερ στη Football League με 27 goal και έχει αγωνιστεί εκτός από τον Ολυμπιακό, με τις ομάδες του ΟΦΗ, της Βέροιας και του Εργοτέλη. Το βράδυ θα είναι στην πόλη μας και θα ενσωματωθεί από αύριο στις προπονήσεις της ομάδας μας».

1 σχόλιο:

  1. Τι να τον κάνουν τον Μάνο στα Γιάννινα;Αφού εκεί υπάρχει ο σούπερ ντούπερ σεντερφόρ Σάντα κλάους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ