Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Την υποψηφιότητά του για τον δήμο Βέροιας ανακοίνωσε ο Στέφανος Βαφείδης

Την υποψηφιότητά του για το δήμο Βέροιας, για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης 16 Ιανουαρίου ο Στέφανος Βαφείδης, με συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ. Το όνομα του συνδυασμού του, που τον τοποθέτησε στον πατριωτικό
χώρο, θα είναι «Βέροια - Ελληνική πόλη», με σήμα τον Μέγα Αλέξανδρο και το Αστέρι της Βεργίνας, με κύριο άξονα τον τουρισμό της Βέροιας και με αρχικό στόχο τη μέτρηση δυνάμεων, αφού όπως ανέφερε, οι δημοτικές εκλογές είναι καθαρά πολιτικές εκλογές.

Αναφερόμενος στο συνδυασμό του και στα πρόσωπα που θα απαρτίζουν το ψηφοδέλτιό του, είπε πως πρόκειται για ένα ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο που θα το απαρτίζουν φίλοι και συνεργάτες. Ωστόσο δήλωσε ανοιχτός σε κάθε στήριξη, από όποιον πολιτικό φορέα και αν προέρχεται. «Δεν επιζητώ τη στήριξη, δεν έχω κάνει συζητήσεις με κανέναν, αλλά ας με στηρίξει όποιος θέλει, από το ένα άκρο έως το άλλο. Το μόνο που δε θα δεχτούμε και θα απομακρύνουμε είναι παραβατικές συμπεριφορές και εξαλλοσύνες». 
Σχετικά με το πού στοχεύει ο συνδυασμός στις επερχόμενες εκλογές, ανέφερε πως «
η αλλαγή του εκλογικού νόμου βοήθησε πολύ και εμείς μπορούμε κάλλιστα να έχουμε 2 με 4 δημοτικούς συμβούλους, προερχόμενους καθαρά από τον πατριωτικό χώρο και όχι τον faux του εθνικιστή».


Αναφερόμενος στους επτά συνυποψηφίους του, είπε πως «δε μπορούμε εύκολα να μιλήσουμε με τους υπόλοιπους υποψηφίους γιατί εκφράζουν πράγματα και κομματικούς συνδέσμους με τους οποίους είμαστε απέναντι, όπως στο ξεπούλημα της Μακεδονίας. Ο τρόπος μπορεί να είναι μοναχικός, εμείς θα τον ακολουθήσουμε καθώς υπάρχει πολύς κόσμος που δεν εκφράζεται από τους υπόλοιπους υποψηφίους και εμείς θα του δώσουμε διέξοδο και θα μπορέσουμε να κάνουμε κάποια πράγματα μέσα στο δήμο».

Ερωτηθείς για συνεργασίες μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, κάτι που επίσης ευνοεί ο νέος εκλογικός νόμος, καθώς και απάντησε πως «Συνεργασίες σίγουρα θα υπάρξουν μετά. Για το καλό της Βέροιας θα μπορούσα να συνεργαστώ με όλους, ακόμα και τον Κώστα Βοργιαζίδη, που τον θεωρώ έντιμο άνθρωπο που απλά δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τις ισορροπίες. Απέκλεισε ωστόσο τον Αντώνη Μαρκούλη λόγω των απόψεών του για τη Μακεδονία και τον Γιώργο Μελιόπουλο λόγω αντίθετων ιδεολογιών.

4 σχόλια:

  1. Γενναία απόφαση αν την φτάσει μέχρι τις εκλογές θα είναι κατόρθωμα. Θα αντέξει στις πιέσεις ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Στέφανος αντέχει στις πιέσεις θα κατέβει

      Διαγραφή
  2. ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ ΠΛΕΟΝ,ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙ. ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ὁ Στέφανος Βαφείδης εἶναι μορφωμένος, σεμνός, τίμιος, μὲ ἁγνὴ φιλοπατρία. Ἀπόδειξι ὅτι ἔφυγε ἀπὸ τὰ προηγούμενα κόμματα ὅταν ἦταν βέβαιο πὼς ἀνέβαιναν ἐκλογικὰ (ὅπερ καὶ ἐγένετο) καὶ πὼς θὰ διασφάλιζε καρέκλες καὶ ὀφφίκια ἂν παρέμενε σὲ αὐτά, προδίδοντας ὅμως τὶς ἀρχές του._

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ