Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν οι επιχειρήσεις «λένος» και «Kyklos»

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν η επιχείρηση πλακιδίων και ειδών υγιεινής «λένος» και η επιχείρηση φυσικών καλλυντικών «kyklos cosmetics». Οι δυο επιχειρήσεις μπορεί να δραστηριοποιούνται σε διαφορετικούς επιχειρηματικούς κλάδους, βρίσκονται όμως κάτω από την «ομπρέλα» της οικογένειας Λένος και έτσι, μέσα σε οικογενειακό κλίμα έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους. Παρόντες, από την επιχείρηση «λένος», ο CO Χρήστος Λένος και η υπόλοιπη ομάδα και από την επιχείρηση «kyklos», η CO Έλενα Λένου και ο production manager Ηλίας Τεληγιαννίδης.
Έχοντας κλείσει μια επιτυχημένη χρονιά, αντάλλαξαν ευχές για υγεία, ευημερία, πρόοδο και δύναμη, ώστε οι νέοι στόχοι για το 2019 να επιτευχθούν. Τυχερός ήταν ο Ηλίας, που κέρδισε του φλουρί και πολλές ευχές για τύχη στη νέα χρονιά που μόλις ξεκίνησε.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ