Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με πυρά προς ΝΟΔΕ και Βεσυρόπουλο η παρουσίαση συνδυασμού του Εμμανουηλίδη

Την ιδρυτική διακήρυξη του συνδυασμού του «Ένας Δήμος για όλους - Βέροια πρωταγωνίστρια» παρουσίασε το απόγευμα της Τετάρτης 16 Ιανουαρίου ο Απόστολος Εμμανουηλίδης, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Αιγές, εν μέσω πυρών κατά της ΝΟΔΕ Ημαθίας και του βουλευτή
Απόστολου Βεσυρόπουλου. Παρουσιάζοντας τους βασικούς άξονες του συνδυασμού του, αναφέρθηκε στον τουρισμό, την ανάδειξη της Εγνατίας Οδού, την καθαριότητα, το κυκλοφοριακό, την  προστασία και η ασφάλεια του πολίτη και την ποιότητα ζωής.
«Από την πρώτη μέρα θα μπει οριστικό τέλος στα αδέσποτα. Από την πρώτη μέρα η Βέροια θα γίνει πρωταγωνίστρια», ανέφερε μεταξύ άλλων. 


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και κάποιοι φίλοι, υποστηρικτές και υποψήφιοι του συνδυασμού του, ωστόσο δεν προχώρησε σε ανακοίνωση ονομάτων, κάτι που θα κάνει όπως ανέφερε, στις 26 Μαρτίου. 
Παρών και ο Ξενοκράτης Σακλάς, πολιτευτής του ΛΑ.Ο.Σ. και πρόεδρος της Ν.Ε. Ημαθίας, για να εκφράσει τη συμπαράσταση του κόμματος στο πρόσωπο του Απόστολου Εμμανουηλίδη. «Το κόμμα συμπαρατάσσεται με όλες του τις δυνάμεις προκειμένου να χαρεί τον κ. Εμμανουηλίδη Δήμαρχο Βέροιας», ανέφερε στο χαιρετισμό του. Πέρα από τη στήριξη του ΛΑ.Ο.Σ. ο Απόστολος Εμμανουηλίδης άφησε να εννοηθεί πως ακολουθεί αυτή της Ένωσης Κεντρώων και ίσως τελικά και της Νέας Δημοκρατίας, λέγοντας με νόημα πως «ίσως κάποιοι αποχωρήσουν».

«Καλοδεχούμενος όποιος συστρατευθεί μαζί μου»


Ανοιχτός δήλωσε και στη συστράτευση προσώπων από κάθε πολιτικό φορέα. «Η υποψηφιότητά μου έχει ως στόχο να ενώσει τις δυνάμεις της πόλης, παραμερίζοντας την κομματική μας προέλευση. Καλοδεχούμενος όποιος συστρατευθεί μαζί μου για να υπηρετήσει την πόλη. Δε με νοιάζει σε ποιο κόμμα ανήκει. Τα κόμματα πρέπει να παρακολουθούν από απόσταση το χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης», ανέφερε. 

Πυρά εναντίον Βεσυρόπουλου

Στο κείμενο της ΝΟΔΕ που δημοσιεύτηκε στα ΜΜΕ και που αφορά στην υποψηφιότητά του (δείτε εδώ), αναφέρθηκε αρχικά ο Απόστολος Εμμανουηλίδης, χαρακτηρίζοντας τη ΝΟΔΕ 'τραγική' και αφεντικό της, όχι τον πρόεδρο, αλλά τον βουλευτή Απόστολο Βεσυρόπουλο. Μάλιστα αμφισβητεί, όπως είπε, οτό η εν λόγω επιστολή είναι τα  γραφόμενα του προέδρου. «Είναι ψεύτες, είναι γλύφτες και μακράν της πραγματικότητας. Ποτέ δεν έγινε αξιολόγηση στελεχών, ούτε δημοκρατικές διεργασίες αλλά ο βουλευτής ξεκίνησε να ψάχνει υποψήφιο Δήμαρχο Βέροιας από τη μέρα που ψηφίστηκε ο Κλεισθένης», ανέφερε, θέλοντας επίσης να κάνει γνωστό πως μέχρι και χθες δεχόταν πιέσεις να αποσύρει την υποψηφιότητά του.

Αιχμές για τον Πρόεδρο της ΝΔ

Τέλος, άφησε αιχμές και κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, για το χρίσμα της ΝΔ στη Γεωργία Μπατσαρά, λέγοντας πως καταστρατήγησε τις εξαγγελίες του ότι δεν θα δώσει χρίσμα σε κανέναν υποψήφιο. «Εγώ δεν τις καταστρατηγώ. Περιμένω το χρίσμα μόνο από τους συμπολίτες μου», είπε κλείνοντας

Δείτε φωτογραφίες:




















3 σχόλια:

  1. Παράξενη η συμμετοχή άλλων υποψηφίων "αντιπάλων" στην εναρκτήρια ομιλία του Αποστόλη και στην ανακοίνωσή του από την Κωνσταντινούπολη. κάτι "παίζει", κάτι "παίζει" ; ; ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. απ οσα βλεπουμε και ζουμε τα 15 τελευταια χρονια (τουλαχιστον) στην πολιτικη παντα κατι ΄΄παιζει΄΄.
    εδω, η κουντουρα!!! ποιος;;; η ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ!!! (και οχι μονο) εχει ΄΄παιξει΄΄ με το αιμα των μακεδονομαχων ολων των εποχων.
    πολλα θα δουμε ακομα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά είναι όλοι πονηροί. Στο στίβο στα αθλήματα αντοχής υπάρχει κάποιος που τρέχει μπροστά από νωρίς για να κουράσει τους αντιπάλους και μετά να βγει μπροστά ο συναθλητής του. Αυτόν τον λέμε Λαγό. Κάτι τέτοιο μυρίζει για να οφελειθει ο Παύλος, αφού ήταν εκεί δικοί του υποψήφιοι.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ