Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πάνοπλη η «Βασίλισσα» υποδέχεται τον Μακεδονικό

Με το δεξί θέλει να ξεκινήσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της για το 2019 η Βέροια. Οι «κυανέρυθροι» υποδέχονται αύριο Κυριακή (3μμ) τον φιλόδοξο Μακεδονικό, για την 15η αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας, επανερχόμενοι στη «δράση» μετά από έναν και πλέον μήνα! Στο
αγωνιστικό μέρος, ο προπονητής Σάκης Θεοδοσιάδης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με τραυματισμούς ή τιμωρίες ποδοσφαιριστών του και θα έχει τη δυνατότητα να παρατάξει την καλύτερη δυνατά εντεκάδα.

Στην διάθεσή του θα βρίσκεται για πρώτη φορά ο νεοαποκτηθέντας Δημήτρης Μεληκιώτης, σε αντίθεση με το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα Λάμπρο Ταΐρη που θα δει το ματς από τις κερκίδες, αφού υπάρχει μια μικρή εκκρεμότητα με το δελτίο του.

Αναλυτικά οι 20 ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή είναι οι εξής:
Κοντογουλίδης, Μπλατσιώτης, Βεργώνης, Μαραγκός, Ζούρκος, Μεληκιώτης, Μουχάλης, Ιωάννου, Κανούλας, Μπακάλης, Σκαθαρούδης, Τσικόπουλος, Λεφίδης, Κυριακίδης, Παπουτσίδης, Μπλέτσας, Καράμπελας, Μυλωνάς, Χαντζάρας, Τσιότρας.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ζαμπαλάς του συνδέσμου Ηπείρου, με βοηθούς τους συντοπίτες του Θανασιά και Λιόντο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ