Quantcast

http://picasion.com/

Στον «Afro» της ευτυχίας ο Κώστας Σαμανίδης - Παντρεύτηκε την αγαπημένη του Ελπινίκη

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε πριν από λίγο Κώστας Σαμανίδης. Ο ιδιοκτήτης του bar «Afros» και πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Καφετεριών, Κέντρων Διασκέδασης και Ψυχαγωγίας Βέροιας, παντρεύτηκε τη γυναίκα της ζωής του Ελπινίκη Τσιατσιάνη, στις 4 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στη ΒέροιαΣτο πλάι του Κώστα και της Ελπινίκης καθ' όλη τη διάρκεια του μυστηρίου, οι γονείς και τα αδέρφια του ζευγαριού, αλλά και ο γιος τους Χρήστος, που καμάρωνε δίπλα στους γονείς του. Κουμπάρος του ζευγαριού ο επιχειρηματίας Παντελής Πίτος.
Τους νεόνυμφους τίμησαν με την παρουσία τους, ο βουλευτής Ημαθίας Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Παύλος Παυλίδης με τη σύζυγό του Αναστασία και τον δημοτικό σύμβουλο Δημήτρη Τραπεζανλή, πολλοί καταστηματάρχες συνάδελφοι του γαμπρού αλλά και πλήθος συγγενών και φίλων, που κατέκλυσαν τον εσωτερικό χώρο και το προαύλιο του ιερού ναού.
Το ζευγάρι, αφού δέχθηκε εκατοντάδες ευχές και αρκετό ρύζι κατά την έξοδό του από την εκκλησία, μετέβη στο «Κτήμα Γκαντίδη», όπου ακολούθησε δεξίωση. Κώστα και Ελπινίκη να ζήσετε! Η δημοσιογραφική ομάδα του veriotis.gr εύχεται στους νεόνυμφους υγεία, αγάπη και ευτυχία. Δείτε φωτογραφίες:







 

 



 






 










 

 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ