Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

O Μητσοτάκης, ο Τσίπρας και τα ροδάκινα της Βέροιας

Με ειδική αναφορά στα ροδάκινα της Βέροιας ξεκίνησε την ομιλία του στη Βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Πρόεδρος της ΝΔ από το βήμα του Ελληνικού Κοινοβουλίου έκανε σφοδρή κριτική απέναντι στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για την ονομασία των Σκοπίων. Μάλιστα, σ' ένα σημείο της
ομιλίας του, προσπαθώντας με επιχειρήματα να αποδείξει γιατί τάσσεται κατά της «Συμφωνίας των Πρεσπών», τόνισε με ιδιαίτερη έμφαση πως αν επικυρωθεί τελικά από τη Βουλή, θα υπάρξουν πολλά ζητήματα στη Βόρεια Ελλάδα, όσον αφορά την ονομασία των προϊόντων.
Όπως για παράδειγμα τα ροδάκινα της Βέροιας, που σε περίπτωση δημιουργηθεί κάποιο θέμα, δεν θα μπορούν να αναφέρονται ως ροδάκινα από την Μακεδονία, γιατί αυτός ο όρος θα προέρχεται από την FYROM. 

6 σχόλια:

  1. ακουγοντας τους πολιτικους αρχηγους των κομματων ο αγνος ελληνας καταληγει αβιαστα και ευκολα στο συμπερασμα πως τις βασικες ευθυνες τις εχουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που δεν καταφεραν να λυσουν το θεμα οπως επιθυμουσε ο ελληνικος λαος εχοντας απολυτα δικαιο, δηλ. καμια χρηση του ονοματος μακεδονια μακεδονικος κτλ. και βεβαια ο αλεξης ( εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρια για προσωπικο του οφελος γινοντας αρεστος στο δυτικο κατεστημενο) που ηρθε και ΚΛΕΙΔΩΣΕ με τις πρεσπες οτι περιπου ειχαν αποδεχθει ΝΔ και ΠΑΣΟΚ τα προηγουμενα χρονια χωρις την εγκριση και συγκαταθεση του λαου. γι' αυτο και δεν ζητανε επιμονα δημοψηφισμα γιατι ποιο ερωτημα θα θεσουν στο λαο;;; ολοι τους εχουν αντιθετη θεση απο την απαίτηση της πλειοψηφίας του λαου για καμια χρηση της λεξης ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ απο τους βουλγαροσκοπιανους.

    ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ 25-1-2019 ΤΕΛΟΣ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ.
    ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΤΟΥ 1912-13
    ΙΣΩΣ... Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα ροδάκινα είναι το λιγότερο. Έτσι κι αλλιώς τζάπα τα πουλάμε και σε λίγο τα παρατάμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ τους τα είπε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ στη βουλή. Έχει ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.
    αλλά οι μεγάλοι πολιτικοί μας τον κοροϊδεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΗΤΑΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΑ --ΣΚΑΠΑΝΕΥΣ-- Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ--ΔΙΟΤΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΛΟΧΙΑ ΠΑΤΤΑΚΟΥ ΗΤΑΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΣΙΠΑ--Ο ΑΛΛΟΣ ΘΕΙΟΣ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΗΡΑΚΛΗ--ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ--ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΕΞΟΡΙΣΤΟΙ-Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΕ ΠΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΟΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ--ΓΥΡΙΣΕ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΙΞΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΣ --ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ.........

      Διαγραφή
  4. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ( ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ ) ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ;;; ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ. Τις ιδιες αληθειες τους πεταξαν στη μαπα και ενα αλλο ΄΄κομμα΄΄ που κατηγορειται για παρα πολλα, αλλα και στη συγκεκριμενη περιπτωση ειπε τα πραγαματα με το ονομα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ 25/1/2019 ΩΡΑ 5.32μμ. ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΜΟΥ 25/1/19 ΩΡΑ 3.30 μμ κυριε ανωνυμε ΕΜΕΙΣ ΕΜΑΣΤΕ ΜΑΚΑΚΕΣ ΠΟΥ ΜΕΙΝΑΜΕ ΕΞΟΡΙΣΤΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΠΛΕΝΑΜΕ ΠΙΑΤΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΧΑΧΑΝΟΥΛΗ . ΤΟΤΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ --ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ--ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ .ΔΙΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΤΟ ΠΑΡΕ ΔΟΣΕ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΩΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΣ .ΒΡΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΑΝΤΩ ΜΕ ΤΗ ΦΡΑΣΕΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ==ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΥΡΙΕ ΜΑΚΑΚΑ ΛΕΒΕΝΤΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΣ ΤΡΕΛΑ. ΩΣ ΕΔΩ .Υ.Γ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΛΙΚΙΑ .67 ΧΡΟΝΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. ΔΕΥΤΕΡΟΕΙΤΗΣ ΣΤΗΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Α/Τ ΒΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΜΑΣ Ν. ΠΑΠΠΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΚΑΙ ΦΥΓΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ Α/Τ ΒΕΛΟ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ .ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 23/5/1973. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ .

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ