Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βγαίνουν τη Δευτέρα τα τρακτέρ στον κόμβο της Κουλούρας

Στον κόμβο της Κουλούρας βγαίνουν με τα τρακτέρ τους τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου, στα πλαίσια της πανελλήνιας απεργιακής αγροτικής κινητοποίησης, οι αγρότες της Βέροιας. Την απόφασή τους ανακοίνωσαν τα μέλη του ΔΣ του Αγροτικού Συλλόγου Γεωργών Βέροιας, κατά τη διάρκεια της έκτακτης γενικής
συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 24/1 στη Μέσση. Σε κοινή απόφαση με τους αγροτικούς συλλόγους όλης της Ελλάδας, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις σε κομβικά σημεία της χώρας. Στη Νίκαια της Λάρισας, στον Προμαχώνα Σερρών, στα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης και στην Κουλούρα της Βέροιας. Απηύθυναν μάλιστα κάλεσμα συμμετοχής σε όλους τους αγροτικούς συλλόγους και όλους τους συνεταιρισμούς, να δώσουν ένα δυναμικό παρών στην Κουλούρα, προκειμένου να κερδηθούν όσο το δυνατόν περισσότερες διεκδικήσεις.
«Πάντα κάτι κερδίζαμε με τις κινητοποιήσεις στην Κουλούρα, όταν υπήρχε η δύναμη των τρακτέρ στη διαπραγμάτευση. Όσο περισσότεροι είμαστε τόσο πιο σίγουροι θα είμαστε πως θα ακουστούμε και θα πετύχουμε αυτά που ζητάμε. Αν κερδίσουμε έστω το 70% των αιτημάτων μας, θα πάρουμε μια ανάσα ζωής. Εμείς θα βγούμε στην Κουλούρα να διεκδικήσουμε τα 10 αιτήματα για να κερδίσουμε και τα 10», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων.

Βασικά αιτήματα - διεκδικήσεις:
- Κατώτερες εγγυημένες τιμές
- Αναπλήρωση χαμένου εισοδήματος
- Μείωση κόστους παραγωγής
- Κατάργηση αντιασφαλιστικού νόμου
- 100% αποζημίωση ζημιών όλων των αιτιών από τον ΕΛΓΑ
- Να μην ισχύσουν οι περικοπές στις επιδοτήσεις - ενισχύσεις
- Αύξηση ακατάσχετου στα 12000€ +3000€ για κάθε παιδί
- Καμία κατάσχεση και πλειστηριασμός Α', Β' κατοικίας ή χωραφιού
- Να μη μειωθεί το αφορολόγητο από τα 12000€ +3000€ για κάθε παιδί
- Να σταματήσουν τα αγροτοδικεία













1 σχόλιο:

  1. Βρεστε πρωτα ποιοι απο σας τα περνουν κατω απο το τραπεζι και μετα βγειτε για αγωνα στους δρομους!!! Καθαρηστε απο της ταξεις σας τα κοματοσκηλα!!! Τους ημετερους!!! Και τους πσρατρεχαμενους!! Που θα σας αδειασουν εν ριπει οφθαλμου και μετα καμποιλικια στους δρομους!!! Αχαιρευτη κοματοσκυλα απο της ταξεις σας και οχι μονο κουμανταρουν εργοστασια συνετερηστικα και το πεζουν και εργοστασιαρχες!!! Οι συνεταιροι ειναι μονο στη χασουρα!!! Στα κερδη που ρε!!!' Ξυπνηστε πρωτα χαιβανια και μετα καμποιλικια!!! Βρεστε ποιοι τα περνουν!! Τα κοματοσκυλα σπρωξτε πρωτα και μετα μαγκιες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ