Quantcast

http://picasion.com/

Αυτή είναι η μητέρα της Μπέλλα - Δείτε πόσο μοιάζουν

Η Ιωάννα Μπέλλα μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού ομορφιάς Miss Universe επέστρεψε στην Ελλάδα και ενόψει Χριστουγέννων απολαμβάνει ξέγνοιαστες και χαλαρές στιγμές με αγαπημένα της πρόσωπα. Η Σταρ Ελλάς 2018, ως λάτρης των social media, δεν έχει σταματήσει να μοιράζεται με τους
διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από τα στολισμένα μέρη που επισκέπτεται, τα λαχταριστά γλυκά που απολαμβάνει και τις βραδινές της εξόδους. Ωστόσο, το βράδυ της Κυριακής, έκανε μια ανάρτηση διαφορετική από τις άλλες.
Συγκεκριμένα, ανήρτησε στα InstaStories της μια selfie που έβγαλε με την γοητευτική μητέρα της σε κοινή έξοδό τους. Για πρώτη φορά, λοιπόν, είδαμε την γυναίκα που έφερε στη ζωή την μελαχρινή καλλονή και διαπιστώσαμε πώς οι δυο τους μοιάζουν αρκετά. Χαμογελαστές κι αγκαλιασμένες πόζαραν στον φακό, με την Ιωάννα να σχολιάζει περήφανη: «Η μητέρα μου».

2 σχόλια:

  1. Μάνα και κόρη πλακώθηκαν στα μπότοξ και τις πλαστικές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πως να είναι άραγε μια ολόκληρη ζωή μπροστά σε καθρέφτη ; Τι έχουνε χάσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ