Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νέα είσοδος στο κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» - Εκλεκτά μπαχάρια και σούπες του ονείρου!

Δοκιμάστε τα!
Τι μπορεί να αναδείξει ακόμα περισσότερο ένα κομμάτι εκλεκτού και ποιοτικού κρέατος; Το σωστό μείγμα μπαχαρικών που θα αναδείξει το άρωμα και θα προσφέρει μια εξαιρετική επίγευση. Το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» γνωρίζοντας από καλό κρέας και θέλοντας να προσφέρει πάντα ποιότητα, γεύση και νέες ιδέες και λύσεις στους πελάτες του, έφερε στο κατάστημα μια σειρά προϊόντων του εργαστηρίου «Το Μπαχάρι είν' η ζωή μας» που θα γίνουν αγαπημένη συνήθεια. 
Μείγματα μπαχαρικών για όλα τα κρεατοσκευάσματα, για καρυκεύματα, για μαρινάτες, για παναρίσματα, για τηγανιές κ.α., καθώς και πεντανόστιμες σούπες με οικογενειακή συνταγή, έτοιμες να μπουν στην κατσαρόλα.

Πλάσε τα μπιφτέκια σου με «Καισάρεια», πασπάλισε τα κρεατικά σου με «Άρχοντα», άλειψε το κοτόπουλό σου με «Λωξάνδρα», ανακάτεψε τις πατάτες σου με «Πάικο» και αν φτιάξεις κόκκινη σαλτσούλα για να συνοδεύσεις το φαγητό σου, ρίξε μέσα το αξεπέραστο χαρμάνι «Γουμένισσα».

Και επειδή ο χειμώνας και το κρύο θέλει τις νόστιμες σούπες του... το «Ειλικρίνεια» έφερε και τις τέλειες σούπες της σειράς, μανιταρόσουπα Γουμένισσας και χορτόσουπα Γουμένισσας με τραχανά, με οικογενειακή συνταγή και χωρίς χημικά και ενισχυτικά γεύσης. Έτοιμες να μπουν στην κατσαρόλα και να τις απολαύσετε σε λίγα λεπτά!

Θέλετε να συνεχίσουμε σπιτικά και μαμαδίστικα; Το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» ετοίμασε πάλι ένα σωρό κρεατοδημιουργίες, έτοιμες λύσεις για όσους δεν ξέρουν ή δεν προλαβαίνουν να μαγειρέψουν. Λαχανοσαρμάδες, μπούτι κοτόπουλο με κουρκουμά, κότσι χοιρινό με μέλι και μουστάρδα, σνίτσελ χοιρινά, σουβλάκια κοτόπουλο και πολλά άλλα που σας περιμένουν καθημερινά να τα επιλέξετε για το τραπέζι σας.

Κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»
Θα μας βρείτε στην οδό Λεωνίδου 2, Κεντρικής
Στο τηλέφωνο 2331061683
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας με ένα ΚΛΙΚ στο eilikrineia.gr
Και τη σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ