Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δείτε τι έγινε στον εσπερινό του Αγίου Αντωνίου

Με λαμπρότητα τελέστηκε το απόγευμα της Τετάρτης 16 Ιανουαρίου ο πανηγυρικός πολυαρχιερατικός Εσπερινός της εορτής του πολιούχου της Βεροίας οσίου Αντωνίου του νέου. Πριν από τον Εσπερινό ο Σεβασμιώτατος ποιμενάρχης μας υποδέχθηκε στην είσοδο του Ιερού ναού την θαυματουργή Ιερά Εικόνα της
Παναγίας «Γραμμουστιανής» από την Ιερά Μητρόπολη Καστορίας, η οποία μεταφέρθηκε με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καστορίας κ. Σεραφείμ. Στoν πανηγυρικό εσπερινό χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ.
Θεόκλητος, ο οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο, συγχοροστατούντων του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονος και του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος. Αύριο το πρωί θα τελεστεί πολυαρχιερατικό συλλείτουργο και θα ακολουθήσει ιερά λιτανεία. Δείτε φωτογραφίες:





























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ