Quantcast

http://picasion.com/

Ελπίδες να γίνει την Πέμπτη το ματς της Βέροιας στα Γιαννιτσά

Ελπίδες να διεξαχθεί αύριο Πέμπτη στις 3μμ το ματς της Βέροιας στα Γιαννιτσά, που αναβλήθηκε εκ νέου σήμερα, έχουν οι άνθρωποι της τοπικής ομάδας. Στον ΑΣ Γιαννιτσά πιστεύουν ότι ο αγωνιστικός χώρος που είχε πολλές λάσπες και νερά, θα προλάβει να στεγνώσει για να γίνει κανονικά το παιχνίδι. Το
σίγουρο είναι ότι οι δύο ομάδες θα βρεθούν στο γήπεδο μαζί με το διαιτητικό τρίο και εκεί θα αποφασιστεί οριστικά η διεξαγωγή του παιχνιδιού. Οι γηπεδούχοι μάλιστα εξέδωσαν και ανακοίνωση όπου αναφέρουν:
«Βάσει του Κανονισμού αγώνων ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π) Α.Σ. Γιαννιτσά και Βέροια θα παρευρεθούν αύριο στο Δημοτικό Στάδιο Γιαννιτσών την ίδια ώρα με σήμερα όπου και θα αποφασιστεί από τον διαιτητή η τέλεση του αγώνα, με τον καιρό να είναι σύμμαχος και να βοηθάει να στεγνώσει ο αγωνιστικός χώρος έτσι ώστε ο αγώνας να γίνει κανονικά. Όλοι στο γήπεδο για την ομάδα μας και την πόλη μας να στηρίξουμε τους παίκτες μας και το τεχνικό τιμ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ