Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με 3 «ΝΑΙ» και 2 «ΟΧΙ» από την Ημαθία, ο Τσίπρας έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης

Πήρε τους 151 ψήφους εμπιστοσύνης η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ σε μια διαδικασία που χαρακτηρίστηκε από άγρια αντιπαράθεση με την αντιπολίτευση. Η ΝΔ και τα υπόλοιπα κόμματα επιμένουν να μιλούν για κυβέρνηση-κουρελού. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε πριν τα μεσάνυχτα. Κατά την
ψηφοφορία για την παροχή εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ψήφισαν και οι 6 «πρόθυμοι» προερχόμενοι από άλλα κόμματα. Ειδικότερα με επιστολική ψήφο είπε «ναι» η υπουργός Τουρισμού Ελενα Κουντουρά, η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα, ο συνεργαζόμενος με τους ΑΝΕΛ Κώστας Ζουράρις, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος, ο διαγραφείς από τους ΑΝΕΛ Βασίλης Κόκκαλης και ο διαγραφείς από το Ποτάμι Σπύρος Δανέλλης. 
Από την Ημαθία, «ΝΑΙ» στην ψήφο εμπιστοσύνης έδωσαν η Φρόσω Καρασαρλίδου, ο Γιώργος Ουρσουζίδης και ο Χρήστος Αντωνίου, ενώ καταψήφισαν ο Απόστολος Βεσυρόπουλος και ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

10 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΤΩΡΑ ΑΝΕΤΑ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΡΩΤΑΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΒΕΡΟΙΩΤΕΣ..???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρέ, πήραν τους 50 μισθούς και τα δώρα του μπάρμπα Σόρος; Τους νοιάζει αν θα κυκλοφορούν;...

      Διαγραφή
  2. Από εμένα που είμαι Βεροιώτης,άνετα θα κυκλοφορούν πάντως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΟΡΕΙΕ ΜΑΚΕΔΟΝΑ --ΑΠΟΓΟΝΕ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.........

      Διαγραφή
    2. Δεν είμαι βόρειος Μακεδόνας. Ούτε εσείς . Κατά τα άλλα γεια σας και εσας φιλτατε

      Διαγραφή
    3. ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΟΙ ΣΛΑΒΟΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ( ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΘΕΙ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ) ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ -ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΑΚΑ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΑΣ ) ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΣΟ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ( ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ- ΕΚΜΕΤΆΛΛΕΥΣΗ- ΣΥΝΟΡΑ )

      Διαγραφή
    4. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ Α/Τ ΒΕΛΟΣ--23/5/73.ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΠΛΑΚΑ.ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ 17/1/19 ΩΡΑ 3.09 μμ .ΤΟ ΚΑΘΗΚΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 68 ΧΡΟΝΩΝ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ==ΤΗΝ ΠΑΡΟΜΟΙΩΔΗΣ ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΛΚΑΙΟΥ===ΕΞ ΟΝΥΧΟΣ ΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ ===ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ==ΕΞ ΟΝΥΧΟΣ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ . ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 20/01/19 ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ- ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ .

      Διαγραφή
  3. ποιος;;;; ο θανασακης ο θεοχαροπουλος;;; ο ΄΄ΟΓΚΟΛΙΘΟΣ΄΄ της πολιτικης σκεψης;;;;
    παει η θεση του στο επικρατείας του πασοκ!!! την καπαρωσε ο Βενιζελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΕΙ ΤΟ ΝΑΙ . ΕΚΤΟΣ- ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΛΛΟΝ 152 ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ...........ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΣ. Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΧΕΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ