Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αγοράκι έκανε «ποδαρικό» στη Μαιευτική του Νοσοκομείου Βέροιας

Με 11 λεπτά διαφορά από το δεύτερο!
Μπορεί ο πελαργός στη Βέροια να είχε ρεπό την Πρωτοχρονιά και να μην έφερε κανένα μωρό την 1η Ιανουαρίου, την επόμενη μέρα όμως, μέχρι τις 12 σήμερα το μεσημέρι, έφερε τρία! Ποδαρικό στην πόλη έκανε τα ξημερώματα της Τετάρτης 2/1 στην κλινική της
Βέροιας ένα κοριτσάκι (δείτε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ), ποδαρικό όμως στη Μαιευτική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας έκανε ένα αγοράκι! Ένα ζευγάρι από τη Βέροια ήταν αυτοί που στις 11:24 το πρωί της Τετάρτης 2/1 έγιναν για τρίτη φορά γονείς, κρατώντας στην αγκαλιά τους ένα υγιέστατο αγοράκι που ζύγισε 3 κιλά και 420 γραμμάρια. Το μωρό έφερε στον κόσμο με καισαρική τομή ο Μαιευτήρας - Χειρουργός Γυναικολόγος Χάρης Κόλβατζης. 

Μόλις 11 λεπτά αργότερα, στις 11:35, σε κάποια άλλη αίθουσα του Νοσοκομείου, ακούστηκε και δεύτερο κλάμα, ενός κοριτσιού, που γεννήθηκε με φυσιολογικό τοκετό. Το «Οι κυρίες προηγούνται» δεν ίσχυσε αυτή τη φορά, αφού ο μικρός κύριος ήταν αυτός που έβαλε σκοπό -και τον πέτυχε- να κάνει «ποδαρικό» στο Νοσοκομείο. Έτρεχαν και δεν έφταναν οι μαίες του Νοσοκομείου με τη διπλή χαρά που ήρθε στη βάρδιά τους και που πάντα με χαμόγελο και υπομονή βρίσκονται κοντά στις νέες μανούλες, 24 ώρες το 24ωρο, καθημερινές, αργίες και γιορτές.

Μπορεί η πόλη μας να μην κέρδισε την πανελλαδική πρωτιά, καμία σημασία ωστόσο δεν έχει στη θέα υγιέστατων μωρών και ειδικά για τους ευτυχείς γονείς τους, που τα καμαρώνουν γεμάτοι ελπίδα και αγάπη. Να σας ζήσουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ