Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σε ρυθμούς Αγροτικού Αστέρα κινείται η «Βασίλισσα»

Με το δεξί θέλει να μπει τη νέα χρονιά η Βέροια. Η ομάδα της Ημαθίας, μετά την διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω εορτών, θα αντιμετωπίσει την Κυριακή 6 Ιανουαρίου εντός έδρας τον Αγροτικό Αστέρα. Οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν για τη νίκη, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να «βολεύεται» ακόμα και με τον βαθμό της
ισοπαλίας. Ο Αγροτικός Αστέρας πραγματοποιεί μια καλή πορεία στην Γ' Εθνική, καθώς σε 12 παιχνίδια έχει 6 νίκες, 4 ισοπαλίες και μόλις 2 ήττες. Έχει την τρίτη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος και έχει δεχθεί μόνο 9 γκολ. Στο στρατόπεδο των «κυανέρυθρων» υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα, που θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας και ζωντανούς στην διεκδίκηση του τίτλου. Να σημειωθεί πως ο πρωτοπόρος Άρης Παλαιοχωρίου υποδέχεται τον μαχητικό Εδεσσαϊκό, ο οποίος «καίγεται» για βαθμούς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ