Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κάτασπρη η Ημαθία! Χιονίζει στα ορεινά - Δείτε πού χρειάζονται αλυσίδες

Στα λευκά έχει ντυθεί για ακόμα μία φορά μέσα στο χειμώνα η Ημαθία. Στις ορεινές περιοχές του νομού το χιόνι πέφτει πυκνό από νωρίς το πρωί, με τον λευκό επισκέπτη να δημιουργεί μία άκρως Χριστουγεννιάτικη εικόνα σε συνάρτηση βέβαια με την προσοχή που χρειάζεται στις μετακινήσεις των
οχημάτων στο οδικό δίκτυο. Σύμφωνα με την Τροχαία Βέροιας αλυσίδες χρειάζεται να έχουν τα αυτοκίνητα που κινούνται από Βέροια προς Σέλι, από το 16,5 χλμ μέχρι το Χιονοδρομικό Κέντρο, στην Π.Ε Βέροιας - Κοζάνης, από το 87ο χλμ μέχρι τα όρια του νομού Ημαθίας, από Νάουσα προς Σέλι, από το 16ο χλμ και από Νάουσα προς 3 - 5 Πηγάδια, από το 16,5 χλμ μέχρι το χιονοδρομικό. Τα εκχιονιστικά μηχανήματα δίνουν μάχη για να κρατήσουν τους δρόμους ανοιχτούς, ενώ κλιμάκια της τροχαίας βρίσκονται σε κίνηση για την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ