Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στον πάγο η Ημαθία - Ποιοι δρόμοι είναι επικίνδυνοι λόγω ολισθηρότητας

Βόρειο Πόλο θυμίζει αυτές τις μέρες ο νομός Ημαθίας. Οι  θερμοκρασίες που καταγράφονται είναι υπό του μηδενός ακόμα και τις πρωινές ώρες, που οι μετακινήσεις είναι περισσότερες, αφού κάτοικοι της Βέροιας, της Νάουσας και της Αλεξάνδρειας χρησιμοποιούν τα οχήματά τους για να μεταβούν στις
δουλειές και τις υποχρεώσεις τους. Σύμφωνα με την Τροχαία στην Ημαθία οι οδηγοί πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί τόσο τις απογευματινές και βραδινές ώρες που η θερμοκρασία πέφτει ακόμα περισσότερο, όσο και το πρωί, αφού ο υδράργυρος αυτές τις μέρες δείχνει σε πολλές περιοχές του νομού -2, -1 και 0 βαθμούς κελσίου. Όσοι λοιπόν μετακινούνται στο κεντρικό οδικό δίκτυο του νομού, από Βέροια προς Νάουσα, από Βέροια προς Αλεξάνδρεια αλλά και στο ορεινό, προς τα χιονοδρομικά κέντρα Σέλι και 3-5 Πηγάδια πρέπει να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί λόγω παγετού και ολισθηρότητας του οδοστρώματος. Ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είναι και οι οδηγοί που κινούνται και στην Εγνατία Οδό, αφού και εκεί οι θερμοκρασίες που καταγράφονται οι πολύ χαμηλές, με κίνδυνο εκτροπής οχήματος σε έναν λάθος χειρισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ