Quantcast

http://picasion.com/

Φρικτό τροχαίο με τρεις νεκρούς στην Εγνατία

Κάηκαν ζωντανοί 
Ακόμα μια τραγωδία με θύματα παράτυπους μετανάστες σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην Εγνατία οδό στο ρεύμα προς Καβάλα, στο ύψος της Καρβάλης πριν τα τούνελ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχουν τρεις νεκροί, οι οποίοι απανθρακώθηκαν μέσα
στο όχημα που τους μετέφερε, όταν αυτό κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες «καρφώθηκε» σε νταλίκα που είχε ανατραπεί πάνω στο οδόστρωμα. Μετά την σύγκρουση το ΙΧ πήρε φωτιά και καήκανε τρεις παράτυποι μετανάστες ενώ άλλοι έξι είναι τραυματίες. 

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο οδηγός ΙΧ που μετέφερε παράτυπους μετανάστες παραβίασε τα μέτρα της τροχαίας και κινήθηκε επί της Εγνατίας με μεγάλη ταχύτητα. Το αυτοκίνητο μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ, φαίνεται πως καρφώθηκε πάνω στη νταλίκα που είχε ανατραπεί νωρίτερα. Αμέσως το όχημα άρπαξε φωτιά με αποτέλεσμα να καούν ζωντανοί τρεις άνθρωποι και να τραυματιστούν ακόμη έξι. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική τρεις άνθρωποι ανασύρθηκαν απανθρακωμένοι. 

Το τροχαίο έγινε στο 488ο χιλιόμετρο Εγνατίας οδού Κήπων - Ηγουμενίτσας. Το αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε νταλίκα που είχε ανατραπεί πάνω στο οδόστρωμα στο ρεύμα προς Καβάλα, στο ύψος της Καρβάλης πριν τα τούνελ. Να σημειωθεί ότι η νταλίκα είχε ανατραπεί από τις 2:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης αλλά το ΙΧ καρφώθηκε με μεγάλη ταχύτητα στην νταλίκα που είχε ανατραπεί πάνω στο οδόστρωμα. Δείτε τις εικόνες από το σημείο του ατυχήματος:






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ