Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τρέλαναν κόσμο οι νύφες των Μωμόγερων

Τσαχπίνες, παιχνιδιάρες και αλανιάρες
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πανάρχαιο δρώμενο των Μωμόγερων το πρωί του Σαββάτου 29 Δεκεμβρίου στην πρωτεύουσα της Ημαθίας από την Εύξεινο Λέσχη Βέροιας και του Πολιτιστικού Συλλόγου της Αριδαίας. Όλα τα... «λεφτά»

ήταν οι δύο νύφες του δρώμενου, οι οποίες κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις με την πληθωρική παρουσία τους. Και τι δεν έκαναν! Ανέβηκαν στο Χριστουγεννιάτικο τρενάκι, «μπούκαραν» στις καφετέριες και στα εμπορικά καταστήματα, φλέρταραν με άνδρες που περνούσαν τυχαία από την Μητροπόλεως και τη Βενιζέλου, ξάπλωσαν στην Εληάς και δέχθηκαν την περιποίηση του οικογενειακού γιατρού. 

Με σκέρτσο, μπρίο και τσαχπινιά, οι δύο νύφες των Μομόγερων ξεσήκωσαν τους περαστικούς, αφήνοντας το αποτύπωμά τους σε πολλά ανδρικά και γυναικεία μαγουλάκια. Γεμάτες νάζι πλησίαζαν τον κόσμο και αναστάτωναν με την επιβλητική τους εμφάνιση. Στο στόχαστρό τους ήταν κυρίως τα νεαρά ζευγαράκια που τις κοιτούσαν με θαυμασμό και φωτογραφίζονταν μαζί τους, την ώρα που εκείνες έδιναν φιλάκια με μπόλικο κραγιόν. Δείτε φωτογραφίες:












1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ