Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Οι Πόντιοι Μακροχωρίου «βούλιαξαν» το Κτήμα Αλέξανδρος

Τον ετήσιο χορό του διοργάνωσε ο Σύλλογος Ποντίων Μακροχωρίου, το βράδυ του Σαββάτου 29 Δεκεμβρίου στο «Κτήμα Αλέξανδρος» στις Σαραντόβρυσες. Αρχικά, τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος Γιώργος Βαμβακόπουλος, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τον κόσμο που παρευρέθηκε στην
εκδήλωση, τόνισε το σπουδαίο πολιτιστικό έργο που συντελείται καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Στη συνέχεια εμφανίστηκαν στην πίστα, τα τμήματα του Συλλόγου, ενώ όπως ήταν αναμενόμενο τις εντυπώσεις έκλεψαν οι «θεότρελοι» Μωμόγεροι, οι οποίοι πρόσφεραν ένα απίστευτο θέαμα. Ακολούθησε το καλλιτεχνικό πρόγραμμα, με τον κόσμο να πλημμυρίζει την πίστα, υπό τους ποντιακούς ήχους του Γιάννη Κουρτίδη (τραγούδι), του Άκη Σιαμίδη και του Γιάννη Τσανασίδη (λύρα), του Δημήτρη Φουντουκίδη (πλήκτρα), του Μιχάλη Τσανασίδη (τουλούμ) και του Ανέστη Φετφατζίδη (νταούλι). Δείτε τα video και τις φωτογραφίες από το «Κτήμα Αλέξανδρος»:










1 σχόλιο:

  1. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΟΡΤΑΣΕ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΟΘΗΚΑΝ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΆ ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΡΙΑ ΔΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΙΔΡΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ