Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συγκίνησε και προβλημάτισε «Το Δεντράκι που δεν ήθελε να στολιστεί»

Σε μία εκδήλωση γεμάτη νοήματα, μηνύματα, λόγια και μουσική παρουσιάστηκε το Σάββατο το βιβλίο της Πόπης Φιρτινίδου «Το Δεντράκι που δεν ήθελε να στολιστεί» στο Βυζαντινό Μουσείο Βέροιας. Το «Δεντράκι» είναι το τρίτο κατά σειρά βιβλίο της κ. Φιρτινίδου που έγραψε τώρα ένα βιβλίο, απευθυνόμενη σε
παιδιά δημοτικού. Πρόκειται για ένα παραμύθι που μιλά για την ιστορία ενός δέντρου που γεννιέται σ’ έναν σκουπιδότοπο, μεγαλώνει με την τρυφερότητα και τη φροντίδα ενός παιδιού, ανακαλύπτοντας και τα δυο με την ενηλικίωση τους τη σκληρότητα του κόσμου. Την εικονογράφηση επιμελήθηκε η Σοφία Παυλίδου, απόφοιτη της Σχολής Καλών Τεχνών Ιωαννίνων.

Για το βιβλίο μίλησαν η Ευαγγελία Μαγαλιού, διευθύντρια του 109ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης, η Δήμητρα Μητρέντζη, μουσικοπαιδαγωγός, η Lale Alatli, μεταφράστρια και η Μυρτώ Τζούφρα, εικαστικός.

Μουσικά η εκδήλωση ντύθηκε από την σοπράνο και καθηγήτρια μουσικής Ελένη Αναγνώστου.

Συντόνισε η Ανθή Χίρτογλου, καθηγήτρια Αγγλικών.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ