Quantcast

http://picasion.com/

Χριστουγεννιάτικη συναυλία με την χορωδία «Ηχώ Βερόης» στην Παλιά Μητρόπολη Βέροιας


Είσοδος ελεύθερη
Δεκέμβρης της στοργής και της γιορτής, της ολοκλήρωσης του παλιού και της υπόσχεσης του νέου. Δεκέμβρης της προστασίας, της φροντίδας των αγαπημένων, της παράδοσης ως αγάπης για αυτά που κληρονομήσαμε και θέλουμε να μοιραστούμε. Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας, με περισσή χαρά και καλή διάθεση, προσκαλεί μικρούς και μεγάλους στις εκδηλώσεις που έχει προγραμματίσει για τον τελευταίο μήνα του χρόνου, επιθυμώντας να μοιραστεί την χαρά και τον ενθουσιασμό για την γνώση του παρελθόντος των ανθρώπων, των μνημείων και του περιβάλλοντος, καθώς επίσης και τις πιο εγκάρδιες ευχές της για το μέλλον.

Την Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 19:00, διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη συναυλία με την χορωδία «Ηχώ Βερόης» στην Παλαιά Μητρόπολη Βέροιας. Μια ξεχωριστή βραδιά με ελληνικά και ξένα χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Το γνωστό σε όλους μας τετραφωνικό σχήμα, υπό την διεύθυνση της Νατέλας Ιτσουαΐντσε, θα ερμηνεύσει τον Ύμνο της Αγάπης, του Αποστόλου Παύλου (Προς Κορινθίους Α’ επιστολής), πρωτότυπο έργο του βεροιώτη μουσικοσυνθέτη Κώστα Μπραβάκη, όπως επίσης χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια από όλον τον κόσμο.

Είσοδος ελεύθερη


1 σχόλιο:

  1. Ὁ Ἱερός Ναός τῶν Πρωτοκορυφαίων Ἀποστόλων Ἁγίων Πέτρου καί Παύλου (Παλαιά Μητρόπολις Βεῤῥοίας) δὲν εἶναι κοσμική αἴθουσα ἐκδηλώσεων. Βεβήλωσι καὶ ἱεροσυλία συνιστοῦν αὐτές οἱ συναυλίες ἐντὸς τοῦ Ναοῦ, ἀκόμη καί ἂν πρόκῃται γιά «χριστιανικά» τραγούδια. Αἶσχος, Ἐφορεία Ἀρχαιοτήτων Βεροίας! Ἁμιλλᾶσθε σὲ ἀσέβεια καί ἀντιχριστιανικό μένος τούς Χότζα - Ἀλία - Μπερίσα καί Ράμα._

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ