Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κανούλας: «Όλα στη Βέροια λειτουργούν άψογα»

Η Βέροια είναι και πάλι εδώ. Η ομάδα της Ημαθίας με την έλευση του Σάκη Θεοδοσιάδη πήρε τα… πάνω της. Μετρά τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο Πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα έχει έξι επιτυχίες στα τελευταία επτά παιχνίδια της. «Η αλλαγή προπονητή έπαιξε ρόλο. Αλλάξαμε τον τρόπο του παιχνιδιού μας και
αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα. Έχει αλλάξει η ψυχολογία και ο ρυθμός. Ήταν όντως η τέταρτη σερί νίκη, η οποία μας φέρνει πλέον σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή», δήλωσε ο 26χρονος επιθετικός της Βέροιας, Θανάσης Κανούλας.

«Ομαδική δουλειά»

Ο Κανούλας μετρά ήδη οκτώ γκολ στο φετινό Πρωτάθλημα. «Είναι προϊόν ομαδικής δουλειάς. Μου βγαίνει. Άλλωστε, είμαστε επιθετική ομάδα. Συν τοις άλλοις, ο επιθετικός τρέφεται από το γκολ. Αυτή είναι η δουλειά του. Παίζει ωστόσο σπουδαίο ρόλο και η ομάδα».

Όσο για το αν αισθάνεται δικαιωμένος για την επιλογή του να παίξει στη Βέροια; «Απόλυτα», ήταν η αρχική του αντίδραση. «Όλα στην ομάδα λειτουργούν άψογα. Είμαι 100% ικανοποιημένος».

Πλέον, η Βέροια απέχει τρεις βαθμούς από την κορυφή και τον Αρη Παλαιοχωρίου, τον οποίο νίκησε μάλιστα πρόσφατα σε εντός έδρας αναμέτρηση.

«Στην αρχή, το γεγονός ότι η ομάδα δημιουργήθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα μας επηρέασε, ωστόσο έχουμε πλέον βρει τα πατήματα, έχουμε βρει χημεία και βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Δεν επαναπαυόμαστε. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά, καθημερινά». Οσο για την άνοδο; «Οταν μιλάμε για τη Βέροια, ειδικά σε αυτές τις κατηγορίες, δεν μπορούμε να μιλάμε για κάποιον άλλο στόχο. Πρέπει να πρωταγωνιστήσουμε».

*** Αύριο, η Βέροια αντιμετωπίζει τη Νικομήδεια για τους «16» του Κυπέλλου στην Ε.Π.Σ. Ημαθίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ