Quantcast

http://picasion.com/

Αυτή είναι η πιο sexy γυναίκα της Βέροιας

Μπορεί και μαύρα, αφού φοράει συχνά τέτοια εσώρουχα. Για κάτι τέτοια αγαπάμε το Instagram. Γιατί δίνει την ευκαιρία σε κοπέλες να αναδείξουν τα ταλέντα τους. Ταλέντα που σε άλλες εποχές θα έμεναν κρυφά. Υπάρχει μια θάλασσα στον κόσμο του Instagram που περιμένει την ευκαιρία και η
Αθηνά Βαφείδου είναι από τις περιπτώσεις που αξίζουν παραπάνω από μία. Η Αθηνά ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της στη Βέροια, όπου σπούδασε νοσηλευτική, την τελείωσε, αλλά αποφάσισε να μην ασκήσει αυτό το επάγγελμα. Και πολύ καλά έκανε. Ειδάλλως θα βλέπαμε να πηγαίνουν όλοι οι ασθενείς και οδοιπόροι στη βάρδια της για να γιατρευτούν. Ο χώρος της μόδας την κέρδισε. Κι όταν λέμε μόδα εννοούμε με την ευρύτερη έννοια τον όρο. Στο προφίλ της στο Instagram η Αθηνά Βαφείδου αναρτά αρκετά καλλιτεχνικές φωτογραφίες, δημιουργεί κάτι σαν portfolio και υπάρχουν πολλά εντυπωσιακά ευρήματα να δεις. Κάποια απ΄αυτά είναι τα κάτωθι.

















5 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ