Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με απουσίες για το διπλό στα Κύμινα η Βέροια

Επικίνδυνη έξοδο έχει την Κυριακή (16/12) η ομάδα της Βέροιας, η οποία πηγαίνει στα Κύμινα Θεσσαλονίκης για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Ολυμπιακό, στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος για το 2018. Οι «κυανέρυθροι», που αναμένεται να έχουν στο πλευρό τους και αρκετούς φιλάθλους τους, θα επιδιώξουν
να κλείσουν την χρονιά με μία ακόμη επιτυχία, με τον προπονητή Σάκη Θεοδοσιάδη να αντιμετωπίζει δύο σημαντικές απουσίες. Συγκεκριμένα, θα λείψουν οι Στέλιος Μαραγκός και Δούκας Λεφίδης, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Θεοχάρης (Θεσσαλίας) έχοντας βοηθούς τους Νίκζα (Λάρισας) και Αναστασίου (Θεσσαλίας).

ΔΗΛΩΣΗ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ

Ο τεχνικός της "Βασίλισσας" μίλησε στον arenafm.gr τόσο για το αυριανό ματς όσο και για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου: Αναλυτικά τα όσα είπε: «Είναι δύσκολο ματς, πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι, δίνοντας τον καλύτερο μας εαυτό. Ο Ολυμπιακός Κυμίνων είναι σκληροτράχηλος, χάνει δύσκολα, έκανε ζημιές, θέλει πόντους για τη σωτηρία του. Εμείς σε έξι ματς έχουμε πέντε νίκες, μόνο από την Αγκαθιά χάσαμε. Πλησιάσαμε στους τρεις πόντους την κορυφή. Είναι τελευταίο ματς του έτους και την Τετάρτη θα παίξουμε με αλλαγές στο Κύπελλο με τη Νικομήδεια. Θέλουμε το διπλό στα Κύμινα και μετά θα ασχοληθούμε με την ενίσχυση. Να είμαστε σωστοί με τους παίκτες μας, που κάνουν μεγάλη προσπάθεια. Μετά θα επιδιώξουμε προσθήκες για να μας δυναμώσουν για το στόχο μας. Ίσως κάποιοι νεαροί να δοθούν δανεικοί".





Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ 

Ο τεχνικός της «Βασίλισσας» πήρε στην αποστολή τους παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές: Κοντογουλίδης, Μπλατσιώτης, Βεργώνης, Τσουλχάι, Ζούρκος, Σοφιανίδης, Μουχάλης, Μουρατίδης, Τσιότρας, Μπακάλης, Σκαθαρούδης, Τσικόπουλος, Παπουτσιδης, Κυριακίδης, Κανούλας, Μπλέτσας, Καράμπελας, Μυλωνάς, Χαντζάρας, Ιωάννου.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - Κυριακή 16/12 (15:00)

Ολυμπιακός Κυμίνων - Βέροια
Νίκη Αγκαθιάς - Ερμής Αμυνταίου
Μακεδονικός - ΠΑΟ Κουφαλίων
ΑΣ Γιαννιτσά - ΠΟ Τρίγλιας
Εδεσσαϊκός - Λαγκαδάς
Αγρ. Αστέρας - Αλμωπός Αριδαίας
Μελιτέας Μελίτης - Άρης Παλαιοχωρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ