Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πένθος στην Ημαθία: Πέθανε ο ήρωας παππούς που έσωσε τα εγγόνια του στο Μάτι

To 100o θύμα της τραγωδίας
Θλίψη στο χωριό της Άμμου Βέροιας σκόρπισε η είδηση του θανάτου του ήρωα παππού που έσωσε τα εγγόνια του το καλοκαίρι του 2018 στην μεγάλη φωτιά στο Μάτι. Ο 73χρονος συνταξιούχος υπάλληλος της ΔΕΗ Σπύρος Σπυρίδη ταξίδεψε για την
«Γειτονιά των Αγγέλων» μετά από τιτάνια μάχη που έδωσε για τόσους μήνες με στην εντατική. Είναι δυστυχώς, το 100ο θύμα της τραγωδίας που σημάδεψε ολόκληρη την χώρα. Ο εκλιπών ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος και πολύ αγαπητός στην τοπική κοινωνία της Άμμου. Αν και με κινητικά προβλήματα, την κρίσιμη στιγμή δεν δίστασε να μπει μέσα στην πύρινη λαίλαπα προκειμένου να σώσει την γυναίκα και τα δυο εγγόνια του, με αποτέλεσμα όλο το Πανελλήνιο να συγκινηθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες του ammosimathia, η σωρός του θα μεταφερθεί αύριο στην Άμμο για να ενταφιαστεί στην τελευταία του κατοικία. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και η ηρωική του ενέργεια να γίνει φωτεινό παράδειγμα για όλους μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ