Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Παπαγιάννης: Nα παραιτηθεί ο Τσαπαρόπουλος

Εν αναμονή των εξελίξεων στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο, μετά την ανοιχτή διαμάχη του δημάρχου Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη και του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Πέτρου Τσαπαρόπουλου (θυμηθείτε τα σχετικά ρεπορτάζ εδώ, εδώ και εδώ) ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Γιάννης
Παπαγιάννης ζητά την παραίτηση Τσαπαρόπουλου. Αναλυτικά η δήλωσή του: 

«Έξι μήνες πριν τις εκλογές, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και δύο ακόμη δημοτικοί σύμβουλοι φαίνεται πως εγκαταλείπουν την παραπαίουσα παράταξη του νυν δημάρχου. Τα πολιτικά τέκνα της κυρίας Ουσουλτζόγλου ακολουθούν πλέον διαφορετικούς πολιτικούς δρόμους. Είναι επιλογή τους και θα κριθούν, όπως όλοι μας, από τους δημότες.
Το μείζον, όμως, για τους πολίτες του δήμου μας δεν είναι οι πολιτικές φιλοδοξίες των επιγόνων: το ζήτημα είναι, πως ο κύριος Τσαπαρόπουλος οφείλει θεσμικά να υποβάλει άμεσα την παραίτηση του από τη θέση του Προέδρου. Είναι προφανές, πως η προεκλογική σύγκρουση Δημάρχου – Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου θα φέρει την απόλυτη ακυβερνησία και χάος στο Δήμο, εξέλιξη που επιβάλλεται να αποτραπεί με κάθε τρόπο.
Πρέπει να διαφυλάξουμε τη σοβαρότητα του Δημοτικού Συμβουλίου, να μην επιτρέψουμε να την μετατρέψουν κάποιοι σε πολιτική αρένα για να εξυπηρετήσουν τους δικούς τους, μικροπολιτικούς σκοπούς. Επιτέλους, σοβαρευτείτε…»

1 σχόλιο:

  1. Αφού δώσατε δικαίωμα να σας νουθετεί και ο κύριος "παρ Αρείο πάγο και Συμβουλίου Επικρατείας και Καθηγητής πανεπιστημίου .......καλά να πάθετε. κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ