Γιορτινές ευχές από τον Α.Σ. Νέος Αλιάκμων

Η διοίκηση και όλοι οι εργαζόμενοι του Αγροτικού Συνεταιρισμού «Νέος Αλιάκμων» εύχονται στους παραγωγούς και σε όλο τον κόσμο Καλά Χριστούγεννα και ένα Παραγωγικό νέο έτος! Ο «Α.Σ. Nέος Αλιάκμων» ιδρύθηκε το 1968 όταν μια ομάδα ροδακινοπαραγωγών αποφάσισε να λειτουργήσει
συλλογικά για τη διάθεση της παραγωγής της. Διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις ψυγείων - διαλογητηρίων με νέας τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό, επενδύοντας συνεχώς στην ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων του. Ο συνεταιρισμός παράγει μήλα, κεράσια, βερίκοκα, αχλάδια, δαμάσκηνα, λωτούς και ρόδια, αλλά η κύρια παραγωγή του είναι τα ροδάκινα, τα νεκταρίνια, και τα ακτινίδια. Ο συνεταιρισμός έχει εξαγωγικό προσανατολισμό και τα προϊόντα του ταξιδεύουν σε χώρες της Ε.Ε., της Ανατολικής Ευρώπης, στοχεύοντας παράλληλα και σε νέες αγορές στην Μέση Ανατολή και την Ασία.

Όλη η διαδικασία παραγωγής είναι πιστοποιημένη κατά τα πρότυπα ISO 9001/2000, ISO 22000/2005, BRC και IFS, ενώ επίσης εφαρμόζει σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης σύμφωνα με τα εθνικά πρότυπα AGRO 2 και το πρωτόκολλο GLOBAL G.A.P.

Στην καρδιά της εύφορης κοιλάδας που δημιουργεί ο ποταμός Αλιάκμονας, δίπλα στις ιστορικές Αιγές – τη γη του Φιλίππου και του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ο «Α.Σ.Νέος Αλιάκμων» παραμένει πιστός στις καλλιεργητικές παραδόσεις και ανταποκρίνεται στις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς, με υψηλή ποιότητα και μεγάλη ποσότητα των φρέσκων προϊόντων που προσφέρει η ευλογημένη γη της Κεντρικής Μακεδονίας.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ "ΝΕΟΣ ΑΛΙΑΚΜΩΝ"
Άμμος Βέροιας, 59100 Ημαθία, Ελλάδα
Τηλ.: 23310 91202 - Φαξ: 23310 91470
aliakmam@otenet.gr - www.neosaliakmon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ