Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πρώτη παρουσίαση και συνέλευση πραγματοποίησε στο Μακροχώρι ο νέος Αγροτικός Σύλλογος

Την πρώτη του επίσημη παρουσίαση, καθώς και την πρώτη του γενική συνέλευση πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης 19/12 στο πρώην Δημαρχείο Μακροχωρίου, ο νεοσύστατος Αγροτικός Σύλλογος Ημαθίας. Στο πάνελ, το προσωρινό ΔΣ του Συλλόγου, ο Πρόεδρος Χρήστος Βοργιάδης,
ο Αντιπρόεδρος Δημήτρης Γκαλαϊτσης, η Γραμματέας Ελένη Παπαδημητρίου, η Ταμίας Έφη Κολεσίδου, ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας Γιώργος Γαλανομάτης και τα αναπληρωματικά μέλη Γιώργος Καπαγερίδης και Δημήτρης Κυριακίδης.
Παρόντες στη συνέλευση ήταν ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Στέλιος Ασλάνογλου, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Βέροιας Γεωργία Μπατσαρά και Παύλος Παυλίδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Γουλτίδης και Ηλίας Τσιφλίδης, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Καλλίστρατος Γρηγοριάδης, ως εκπρόσωπος της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης ο Στέφανος Νταούκας και πολλοί αγρότες από την Ημαθία και όμορους νομούς. 
Αρχικά, ο κ. Βοργιάδης, ενημέρωσε για τον σκοπό συγκρότησης του νέου Αγροτικού Συλλόγου, καθώς και τις μέχρι τώρα δράσεις του, ενώ στη συνέχεια συζητήθηκαν φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τους αγρότες, όπως οι αποζημιώσεις, το ρωσικό εμπάργκο, το κόστος παραγωγής και άλλα.
Στο τέλος της ενημέρωσης, το λόγο πήρε το κοινό για προτάσεις και ερωτήματα. Σχετικά με τις κινητοποιήσεις των Αγροτών που ήδη έχουν ξεκινήσει, ο πρόεδρος απάντησε πως ο Αγροτικός Σύλλογος Ημαθίας είναι νεοσύστατος, μετράει μόλις 20 μέρες και αφού μετρήσει και τις δυνάμεις του, θα μπορέσει να προβεί σε τέτοιου είδους κινητοποιήσεις. 
Προς το παρόν, μετά τις γιορτές, θα συγκληθεί και νέα γενική συνέλευση. Δείτε φωτογραφίες:
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ