Quantcast

http://picasion.com/

«Μαύρο Πρόβατο»: Γαστρονομικό απόσταγμα

Άνοιξε πριν από λίγους μήνες και κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να γίνει η αγαπημένη συνήθεια των καλοφαγάδων. Με απαράμιλλη ποιότητα και εξαιρετικές τιμές αποτελεί πλέον τον κορυφαίο προορισμό γαστρονομίας στην πόλη της Βέροιας. Tο «Μαύρο Πρόβατο», το οποίο βρίσκεται
στην Κοντογεωργάκη και Καστανιάς γωνία, είναι το νέο γουστόζικο μεζεδοπωλείο που αν το επισκεφθείς θα το λατρέψεις. Όχι μόνο για τις υπέροχες γεύσεις, αλλά για το όμορφο περιβάλλον και το άψογο σέρβις. Αν θέλετε να πιείτε εκλεκτό τσίπουρο μαζί με γευστικούς μεζέδες το «Μαύρο Πρόβατο» έχει τις λύσεις. Συνοδεία εμφιαλωμένων ή χύμα αποσταγμάτων, μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τα ρεβίθια με ρέγγα, το περιζήτητο πιάτο χωραφιού με αυγά, ντομάτα, λουκάνικα και σουτζούκι, τον παστουρμά θαλάσσης και φυσικά την σπέσιαλ τηγανιά μανιταριών που γίνεται ανάρπαστη. 








3 σχόλια:

  1. Ειναι φοβερό το menu!!!!
    Αξέχαστες γεύσεις!!!! Δεν υπάρχει κάποιο πιάτο που ειναι μέτριο.
    !!! Ολα πολυ ξεχωριστά!!!
    Τιμές πολυ χαμηλές για αυτη την Α ποιότητα!!;
    Μπράβο!!!! Χίλιες φορές μπράβο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχες γεύσεις, σε ξεχωριστή παρουσίαση.
    Ωραίος χώρος, με καλο service!!!!
    Φαινεται οτι ο ιδιοκτήτης ειναι γνωστής των κρασιών!!!!
    Ακόμη κ συντηρητή διαθέτει το κατάστημα!!!
    Έπαθα πλάκα!!!!
    Μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ